Kuhinja Tefal Studio Smoby elektronička crvene boje sa zvukovima, aparatom za gaziranu vodu i 25 dodataka

Opis proizvoda

Dječja kuhinja Studio Tefal izuzetna je kuhinjska linija najmodernijeg dizanja, razvijena od strance francuskih dizajnera dječjih igračaka tvrtke Smoby. Svojim oblikom i dizajnom, ova prekrasna kuhinja spada među najnovije modele. Svojom jedinstvenom kombinacijom boja u koraku je s trendovima u arhitekturi i dizajnu interijera. Izrađena je s licencom marke Tefal. Lijepo je usklađene sive, bijele i srebrne boje, koje upotpunjuju prekrasne nijanse crvene, koje istovremeno osvježavaju kuhinju te joj dodaju eleganciju. Prednost kuhinje za djecu Studio Tefal njena je pristupačnost sa svih strana. Djeca će se moći igrati na bilo kojoj strani, što omogućava igru više djece istovremeno. S društvenom igrom djeca se uče integrirati u kolektiv i razvijaju komunikacijske vještine, što ju čini izvrsnim oblikom društvene interakcije. Maksimalna sigurnost kuhinje zajamčena je zahvaljujući čvrstoj konstrukciji i izdržljivoj plastici od koje je izrađena. Plastika je ugodna i baršunasta na dodir

Svi dodaci, pa tako i njene ručke i gumbi, prilagođeni su malim dječjim ručicama. Dječja kuhinja primjerena je za djecu od 3. godine starosti. Ova tehnički jednostavno upravljiva kuhinja za djecu Studio Tefal, visoka je 100 cm, visina radnog pulta je 51 cm. Dječja kuhinja opremljena je mnogim upotrebljivim dodacima. Ima i stol za blagovanje s uzorkom. Sudoperu s visokom, modernom slavinom dodan je i ocijeđivač posuđa. Kuhinja je elektronička, zato kuhalo s dvije ploče ima realistične zvukove, nakon što na njega stavite lonac ili tavicu. Djeca obožavaju zvučne efekte koji simuliraju kuhanje, prženje ili ključanje Blop-Blop. Na donjem dijelu kuhinje za djecu je hladnjak s crvenim vratima, ukrašenim crnom naljepnicom termometra. Pećnica dječje kuhinje izrađena je od tamne, prozirne plastike. Gumbi za paljenje i gašenje pećnice imaju mehaničke zvukove Klik-Klik.

Kuhinja za djecu ima mnogo prostora za pohranu svih dodataka, što jamči da će sve biti na svom mjestu te neće biti razbacano po podu. Iznad radnog pulta kuhinje je crvena napa s vješalicama, na kojima vise pribor i kuhinjske potrepštine. Ispod nape ugrađen je jedinstveni espresso aparat za kavu s velikim bijelim loncem. U aparat za kavu stavljaju se kapsule s okusima kave, mlijeka i čokolade. Nesvakidašnja i jedinstvena kuhinja sadrži 25 dodataka, koji jamče sate i sate igre kuhara i pekara. Djeca za vrijeme igre vole oponašati svoje roditelje. Kuhinja ispunjava najstrože kriterije kvalitete europskih standarda. Dječja kuhinja Smoby Tefal Studio radi na baterije. Kuhinja za djecu lijepo će pristajati namještaju u dječjoj sobi.

Funkcije i karakteristike

  • elektronička dječja kuhinja 
  • sa zvukom i svjetlom 
  • pristupačnost sa svih strana 
  • štednjak ima zvukove Blop Blop 
  • pećnica ima zvukove Klik Klik 
  • aparat za gaziranje pića ima zvukove Cric Cric 
  • s 25 dodataka 
  • s espresso aparatom za kavu i zamjenskim kapsulama 
  • s ocijeđivačem posuđa 
  • visina 100 cm 
  • puno prostora za pohranu 
  • za igru više djece istovremeno
  • kvalitetan francuski proizvod 
  • od izdržljive plastike
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije49*47*100 cm
Ukupna visina100 cm
Visina radne plohe51 cm
Dimenzije pakiranja50*24*69 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina5,03 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.