Kuhinja Tefal Studio Smoby elektronička s čarobnom tjesteninom, gaziranom vodom i aparatom za kavu s 27 dodataka, crveno-sive boje

Opis proizvoda

Tražite jedinstvene dječje kuhinje? Elektronička kuhinja Tefal Studio Smoby ima mnoštvo dodataka i zabavnih funkcija. Izrađena je u crveno-sivoj boji i primjerena je za djecu od 3. godine starosti. Kuhinja će svojim dizajnom očarati svako dijete i zasigurno će lijepo pristajati svakoj dječjoj sobi. Zahvaljujući elegantnom francuskom dizajnu i vi ćete se zaljubiti u nju. Dječja kuhinja ima set od 27 dodataka, među kojima su: imitacije namirnica, pečena hrana, čarobni lonac s tjesteninom, tavica, pribor, posuđe, čaše i šalice. Prednost ove kuhinje njena je pristupačnost sa svih strana, zato je primjerena za igru više djece zajedno. Kuhinja ima prilagođene ručke, gumbe i opremu malim dječjim ručicama.

Puna iznenađenja

Elektronička kuhinja za djecu proizvođača Smoby u sebi krije mnoštvo dodataka i funkcija, koje će otkrivati svako radoznalo dijete. Djeci je dostupan elektronički štednjak s ugrađenim elektroničkim modulom, zahvaljujući kojem kuhinja može oponašati zvukove pravom kuhanja i pečenja. Lonac s čarobnim brbotanjem davati će realistične zvukove blop-blop, nakon što ga stavite na štednjak. Jednako tako će tavica, u kojoj možete ispeći ukusnu ribu, početi cvrčati psciii kao kod pravog prženja. Djecu će oduševiti i čarobna tjestenina, koja za vrijeme kuhanja u loncu povećava svoj volumen. I u pećnici djeca mogu pripremiti ukusnu hranu. Pored pećnice nalazi se hladnjak s vratima koja se otvaraju, gdje mali kuhari mogu odložiti hranu koja mora biti na hladnom, kako se ne bi pokvarila. Sudoper će razveseliti sve čistunce, a nakon napornog rada mogu si priuštiti čašu čiste mineralne vode ili kole. Za to će im poslužiti aparat za gaziranje piće, koji je postavljen ispod nape. Ako djeca žele popiti malo kavu, tu je espresso aparat za kavu s izmjenjivim kapsulama. Kuhinja djecu nudi i dovoljno prostora za pohranu, gdje mogu odložiti sve dodatke.

Razvoj djeteta

Kuhinja ispunjava sva djetetova očekivanja. Francuski dizajneri osmislili su kuhinju za djecu, koja razvija njihovu finu motorikukomunikacijske vještine te logično razmišljanje. Djeca će naučiti strpljenje, koncentraciju i poštovanje za vrijeme igre s kuhinjom u društvu druge djece. Dječja kuhinja prekrivena je i sličicama, koje svojim realističnim dizajnom dodatno povećavaju veselje za vrijeme igre s ovom dječjom kuhinjom, primjerenom za svu djecu.

Praktično rješenje

Elektronička dječja kuhinja može se pohvaliti stabilnom konstrukcijom, ukupne dimenzije dječje kuhinje iznose  49*47*100 cm. Ukupna visina dječje kuhinje je 100 cm, visina radnog pulta je 51 cm, čime će svaki roditelj moći odrediti je li kuhinja dovoljno visoka za njegovo dijete. Kuhinja se može pohvaliti izuzetnom pristupačnošću sa svih strana. Za paljenje elektroničkom modula potrebna je 1 baterija CR2032, koja je dio seta.

Dječja kuhinja, proizvod dizajnerske radionice tvrtke Smoby, jedinstvena je dječja igračka na najvišoj razini, kojoj ćete teško naći konkurenciju. Francuski dizajneri usredotočili su se na prvoklasni dizajn, realističnu izradu svih linija i dodataka, a također i cjelokupnu funkcionalnost dječjih igračaka. Svi rubovi na Smoby kuhinjama su zaobljeninježni, što ih čini sigurnim za djecu. Smoby već dugi niz godina proizvodi kvalitetne dječje igračke najviše kvalitete i najmodernijeg dizajna. Proizvodi Smoby ispunjavaju stroge europske kriterije.

Karakteristike

  • atraktivan francuski dizajn 
  • lonac s čarobnom tjesteninom 
  • realistični zvukovi kao kod pravog kuhanja i pečenja 
  • primjerena za djecu od 3. godine 
  • ugrađen elektronički modul 
  • set od 27 dodataka
  • visina radnog pulta je 51 cm 
  • baterije su priložene u setu 
  • ugledni francuski proizvođač Smoby
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije49*47*100 cm
Ukupna visina100 cm
Visina radne plohe51 cm
Dimenzije pakiranja50*24*70 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina5 kg
BilješkaBattery: 1 x CR2032 included
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.