Opis proizvoda

Vrhunski dizajneri marke Smoby predstavljaju vam originalnu francusku kućicu s vrtnim restoranom Chef House s potpunom dodatnom opremom i podlogom, koja će godinama biti omiljeno mjesto za igru dječacima i djevojčicama od 2. godine starosti. S kućicom će se izuzetno zabaviti prilikom igre zanimanja - voditi će vlastiti restoran, kuhati u kuhinji, nositi narudžbe, primati uplate i brinuti o vlastitom vrtu. Brinuti će o svojim gostima, pripremati im ukusna jela te na taj način u potpunosti koristiti svoju maštu. Inovativna kućica može se pohvaliti mnogim dodacima i pomagalima, s kojima će se djeca igrati i za vrijeme vrtnih zabava i proslave rođendana, također je primjerena za unutarnje prostore. S njom se djeca mogu igrati cijelu godinu.

Kućica sa sivim krovom djeluje ugodno i realistično, njena tirkizna i bijela površina podsjećaju na reljef od kamena i drva. Sastoji se i od puna vrata s ključem s prorezom za pisma, 2 prozora s 2 žaluzine koje se otvaraju 2 okrugla prozora, kroj koje će i za vrijeme vrućih ljetnih dana pirkati ugodan vjetrić. Jedan veliki prozor opremljen krovićem, ispod kojeg je radni pult, preko kojeg djeca mogu komunicirati sa svojim strankama, uzimati narudžbe te naplaćivati i servirati jela. Na prozor mogu objesiti ploču, po kojoj mogu pisati kredom. Mali trgovci mogu na nju zapisati cijene proizvoda  i informacije o radnom vremenu. 

U prostranoj unutrašnjosti mali radoznalci otkriti će kuhinjski pult s integriranom peć za pečenje te hladnjak, sudoper, policu za tanjure s vješalicama za kuhinjska pomagala te policu za začine s držačima za narudžbe. Male kuhare oduševiti će ploča za kuhanje s plinskim grijačem i imitacijom plamena, zahvaljujući kojemu djeluje izuzetno autentično. Djeca će se dugo zabavljati i s 38 dodataka među kojima se nalazi kečap, senf, sok, tava s palačinkom, pile, hrenovke, hamburger, razne vrste kolača, soljenka, papar, boca za vodu, vilice, nož za rezanje hrane, zaimača, pribor s dva tanjura, 2 čaše, daska za rezanje i zeleni pladanj .

Mali trgovci se mogu osloniti na blagajnu s kalkulatorom, zajedno s replikom mikrofona. Kupac koji želi platiti kreditnom karticom može koristiti terminal za plaćanje, gdje će umetnuti karticu za plaćanje, a s druge strane u nju može umetnuti karticu s narudžbom sa ukupnim iznosom. Kućica s restoranom djecu će zabavljati godinama. Naučit će međusobno surađivati ​​i podijeliti se na kupce i vlasnike restorana, koji će se morati brinuti o svojim gostima i njihovim narudžbama, kuhanju i pečenju te plaćanju. Morati će se potruditi kako bi stranke bile zadovoljne naručenom hranom te na taj način upoznali zanimanje kuhara. Razvijati će svoje komunikacijske vještine i finu motoriku, uz pomoć igre oponašati će odrasle i steći osjećaj odgovornosti.

Potpuno opremljena kućica u sebi krije i kvalitetnu ljetnu kuhinju sa 17 dodataka, piknik stolić s klupama, a male vrtlare zasigurno će oduševiti prednji vrt s teglicama za cvijeće, gdje će moći uzgajati razne bilje i cvijeće. Vrt možete postaviti bilo gdje, djeca ga mogu prilagoditi svojim potrebama i željama. Dio kućice je i zvono, s kojim će svaki gost najaviti svoj dolazak, a također i žlijeb sa sakupljačem kišnice, kojeg možete postaviti na bilo koju stranu kuće, koja vam bolje paše. Ima i praktičnu kanticu za zalijevanje cvijeća. U slučaju da djeca nemaju dovoljno kišnice za zalijevanje, možete im natočiti vodu na krov, odakle će isteći u sakupljač.

Male nestašce razveseliti će vrata s ključem, zajedno s prorezom za pisma i dizajnerskim otvorima, koji za vrijeme sunčanih dana stvaraju jedinstveni efekt sunčevih zraka. U paketu se nalazi i kvalitetna plastična podloga, koja ima višenamjensku uporabu - možete ju koristiti kao podlogu za kućicu, terasu ili stazu do kućice. Plastična podloga sastoji se od 18 kvadratića (ukupna površina 3,6 m2), koji se međusobno spajaju kopčama, bez uporabe alata. Podloga je izrađena od prvoklasne 100% reciklirane umjetne mase, koja ne onečišćava okoliš. Prozračna je, a istovremeno stvara i zaštitni sloj između kućice i tla, u vanjskim prostorima omogućava hodanje po ravnoj površini, zbog čega će nožice uvijek biti čiste. Podloga je opremljena anti UV filterom te se ne kliže.

Kućica za djecu proizvedena je od izdržljive umjetne mase, koja će trajati godinama, njena površina je ugodna baršunasta na dodir. Kućica je izrađena u divnim jarkim bojama koje će očuvati i nakon više godina uporabe, zahvaljujući anti UV filteru, koji će ih zaštititi od sunčevih zraka. Kućica ima čvrste i stabilne dvostruke plastične zidove, koji prkose jakom vjetru i lošem vremenu. Dimenzije ove kućice su 125*132*136 cm, ukupna visina je 135 cm. Dječja kućica Smoby vrlo jednostavno se sastavlja i rastavlja.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke originalnog dizajna. Materijal na Smoby igračkama čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan i gladak za dječje ručice i baršunast na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca bila sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju mašti, zato će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.

Karakteristike

 • bezvremenska kućica s restoranom i trgovinom
 • ljetna kuhinja sa 17 dodataka
 • elektroničko zvono
 • piknik stolić s klupicama
 • vrt s teglicama za cvijeće
 • puna vrata s ključem
 • žlijeb sa sakupljačem kišnice i kanticom za zalijevanje
 • kvalitetna plastična podloga
 • 38-djelni set dodataka
 • primjerna za unutarnje i vanjske prostore
 • za dječake i djevojčice od 2. godine starosti
 • izdržljiva i maksimalno stabilna konstrukcija
 • anti UV filter štiti boje od blijeđenja 
 • ukupna visina 135 cm
 • dovoljno prostorna za igru više djece
 • baršunasto nježna plastika zaobljenih rubova
 • vrhunski francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije125*132*136 cm
Ukupna visina136 cm
Visina radne plohe49 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojatirkizna
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.