Opis proizvoda

Kućica My House, francuskog proizvođača Smoby kvalitetna je vrtna kućica s kojom će se igrati više djece od 2. godine starosti. Originalna kućica može se pohvaliti stabilnom konstrukcijom i čvrstim dvostrukim zidovima, koji prkose i lošem vremenu. Šarena kućica svoje žive boje očuvati će godinama zahvaljujući anti UV filteru, koji sprječava blijeđenje boja. Realistična kućica za djecu stabilna je, čvrsta i sigurna, prekrasno će pristajati svakom vrt ili dvorištu. Osim s kućicom, dječaci i djevojčice mogu se zabavljati i s piknik stolićem s klupamaelektroničkim zvonom punim vratima s ključem.

Prednja ulazna vrata mogu se zaključati ključem, imaju otvor za poštu okrugle dizajnerske otvore različitih veličina, kroz koje u kućicu dolazi dovoljno svjetlosti, a za vrijeme sunčanih dana stvaraju zanimljivu sliku sunčevih zraka. Na ulaznim vratima nalazi se i elektroničko zvono, s kojim će svaki gost najaviti svoj dolazak. Prostrani interijer kao stvoren je za razne igre i zabavu.

Za kućicu su značajna dva krovića iznad prozora i vrata, koji naglašavaju njenu veličinu. Velik broj prozora jamči dotok sviježeg zraka i sunca čak i za vrijeme najvrućih dana. Kućica ima dva klasična prozora, a jedan od njih ima pomične žaluzine i još dva okrugla prozora. Na stražnjem djelu kućice nalaze se i polovična vrata. Na lijevoj strani kućice djecu čeka i piknik stolić s klupama, gdje se mogu odmoriti nakon zabave, nešto prigristi ili igrati stolne igre.

Vrtna kućica ima prekrasno oblikovan reljef značajnog izgleda opeke na zidovima. Crveni krov djeluje realistično, zidovi imaju klasičan reljef u imitaciji drva, na kojem se naziru dječji motivi - ptičica i leptirića. Originalan francuski dizajn oduševiti će svako dijete na prvi pogled. Uz igru s kućicom djeca će poboljšati društvene veze, a jednako tako komunikacijske i jezične vještine, oponašati će odrasle prilikom igara zanimanja i učiti se odgovornosti. Izrazite boje kućice potiču razvoj mašte izražavanja. Kućicu mogu koristiti unutarnjim i vanjskim prostorima

Dimenzije vrtne kućice za djecu iznose 154*120*135 cm. Ukupna visina kućice iznosi 135 cm. Elektroničko zvono radi na 2 AAA/1,5V/LR03 baterije. Kućica za djecu jednostavno se sastavlja i rastavlja. Kućica Nature djeci će trajati godinama, jer je za njezinu izradu korišten samo prvoklasni plastični materijal, koji je nježan i baršunast na dodir, istovremeno se može pohvaliti svojom čvrstoćom i izdržljivošću.

Smoby je priznati francuski proizvođač plastičnih igračaka za djecu. Plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice, baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca za vrijeme zabavnih igara ostala sigurna od ozljeda. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu. Vrtna kućica za djecu nadahnuta je najnovijim trendovima u arhitekturi.

Karakteristike

 • originalna dječja kućica, primjerena za unutarnje i vanjske prostore
 • stabilna i čvrsta konstrukcija
 • za svako dvorište ili vrt 
 • puna vrata s ključem
 • reljef na zidovima imitira građevinski materijal 
 • piknik stolić s klupama
 • elektroničko zvono na vratima
 • visina 135 cm
 • primjerena za igru više djece zajedno
 • prekrasne boje s anti UV filterom
 • dvostruki zidovi
 • zaobljeni rubovi
 • kvalitetan francuski proizvod
 • primjerno od 2. godine
 • za dječake i djevojčice
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije154*120*135
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
Ukupna dužina154 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina22,5 kg / 27,8 kg
BilješkaBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V
Bojacrvena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.