Kućica ekološka s velikim toboganom u prirodnim bojama Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby proširiv rozšíriteľný

Opis proizvoda

Ekološka kućica Neo Jura Lodge od francuskog proizvođača Smoby predstavlja originalan poklon za dječake i djevojčice već od 2 godine. Vrhunska kućica je izrađena na ekološki način, pri proizvodnji se koristi čak 53% recikliranog materijala, čime se značajno doprinosi zaštiti okoliša. Dječja kućica je opremljena sa 2 polovice vrata, otvorom za poštu, 2 prozora sa otvarajućim prozorčićima, elektronskim zvonom i hranilicom za ptice. 

Dijete će se igrati kuhara sa vanjskom kuhinjom sa 17 dodataka, na raspolaganju će imati i udobnu stolicu sa naslonom, koja ima visoku nosivost od 50 kg. Čvrste i robustne noge na stolici pružaju maksimalnu stabilnost pri sjedenju. Djeca će se također veseliti ekološkom klizalištu sa vodotokom dužine klizanja do 230 cm. Klizalište sa nosivošću od 50 kg se može spojiti na vodu, tako da dječaci i djevojčice mogu koristiti kao osvježavajući tobogan tijekom ljetnih dana.

Razširiva kućica će zabaviti djecu dugi niz godina, kad god možete kupiti originalne dodatke, sa kojima će dječaci i djevojčice dobiti lijepe doživljaje i igrati se i igre na različita zanimanja. Moderna kućica ima površinu zaštićenu sa UV filterom, zahvaljujući čemu zadržava svoj lijep izgled i nakon godina korištenja. Robustna i čvrsta konstrukcija kućice izvrsno se odupire nepovoljnim vremenskim uvjetima. Zidovi kućice djeluju vrlo realistično, njena površina je obložena reljefom od kamena i drveta.

Dimezije kućice su 116*124*132 cm, a njena ukupna visina je 132 cm. Dječja kućica Smoby se montira i demontira vrlo jednostavnim načinom. Nakon raspakiranja kućica za djecu ne zauzima puno mjesta, tako da se ne morate bojati da će vam smetati kod kuće. S kućicom se zabave odjednom i više djece, pri zajedničkim igrama razvijaju također i logičko razmišljanje i komunikacijske sposobnosti. Ekološka kućica iz kolekcije Smoby Green također djecu vodi prema odgovornom odnosu prema prirodi, uče se štititi okoliš.

Francuski proizvođač Smoby donosi djeci kvalitetne igračke već desetljećima. Igračke Smoby imaju raznolike boje i stoga potiču dječju maštu i kreativnost, pomažu im razvijati finu motoriku i samopouzdanje. Također imaju zaobljene rubove koji štite djecu od ozljeda. Plastika na igračkama Smoby je baršunasta na dodir, jamče francusku kvalitetu, sigurnost i originalnost.

Značajke

  • ekološka proizvodnja - kućica se sastoji od čak 53% recikliranog materijala
  • razširiva sa dodatnim dodacima
  • dimenzije klizališta 237*112*142 cm
  • realističan izgled
  • pogodan za unutarnju i vanjsku upotrebu
  • za dječake i djevojčice od 2 godine
  • otporna i maksimalno stabilna konstrukcija
  • UV filter štiti boje od blijedenja
  • ukupna visina 132 cm
  • prostrana za igru više djece
  • baršunasto mekana plastika sa zaobljenim rubovima
  • vrhunski francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije116*124*132 cm
Ukupna visina132 cm
Dimenzije pakiranja100*29*122 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.