Kovčeg s alatom i autićem Spidey Box Spidey Marvel Smoby s figuricom i dodacima

Opis proizvoda

Kovčeg s alatom i autićem Spidey Box Marvel, francuskog proizvođača Smoby, razveseliti će svu djecu, a prvenstveno dječake od 3. godine starosti, koji se vole igrati majstora. Originalni kovčeg crveno plave boje djeci nudi set dodataka, među kojima su vijci, 4 kotačića, odvijač, ključ za montažu i figuricu Spidey te elemente za montažu autića, koji će sami sastaviti. Pri sastavljanju autića, mali majstori će se izvrsno zabavljati, poboljšati će svoje vještine i pridobiti iskustvo pri radu s alatima. Kovčeg s alatom izrađen je od izdržljive plastike, s nježnom površinom i animiranim motivom Spidermana. 

Pri igrama zanimanja odraslih djeca se na razigran način približavaju svijetu odraslih, testiraju svoje vještine i pridobivaju nova znanja. S igrom s kovčegom i alatom, razvijaju se djetetova fina motorika, spretnost pokreta. Korištenje alata i sastavljanje autića potiče i razvoj logičnog zaključivanja i koncentracije. Motiv Spidermana u jarkim bojama, kod djece potiče korištenje mašte i izražavanja. Sve ove mogućnosti za igru, zabavu i razigrano učenje omogućiti će vam i izvrstan montažni set originalnog dizajna. Dimenzije dječjeg kovčega iznose 26*10*24 cm.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke, originalnog dizajna. Materijal igračaka Smoby čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca za vrijeme igre bila sigurna i zaštićena od ozljeda. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječje izražavanje i maštu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije26*10*24 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.