Kolica s rotirajućim kotačima Peppa Pig Smoby za 32-42 cm lutku visina ručke 53,5 cm od 18 mjes

Opis proizvoda

Kolica za lutku Peppa Pig divna su sportska kolica s rotirajućim prednjim kotačima. Dječja kolica Smoby primjerena su za djevojčice od 18. mjeseca starosti. Izrađena su u nježnoj kombinaciji bijele i ružičaste boje. Sjedalica za lutku je bijele boje s ružičastim rubom i nježnim šarenim uzorkom, na kojem prevladava sličica iz crtanog filma Peppa Pig. Navlake dječjih kolica možete pop potrebi jednostavno skinuti i oprati. Peppa Pig vesela je junakinja, koja svojim svakodnevnim prigodama već godinama zabavlja najmlađu djecu na malim ekranima. Djece će osvojiti prvenstveno svojom igrom boja i upoznavanjem svijeta oko sebe zajedno sa svojim životinjskim prijateljima, zato će se sva djeca veseliti i kolicima za lutke s ovim motivom.

Umjetna masa od koje su kolica Baby Nurse Peppa Pig izrađena, kvalitetna je i baršunasta na dodir. Svaka djevojčica voli se igrati s lutkama, za koje brine kao za vlastitu bebu. Visina ručke kolica Baby Nurse iznosti 53,5 cm. Dimenzija kolica su 46*38*54 cm. Ova kolica za lutke replika su pravih kolica, zato djevojčice mogu sa svojom lutkom otići u šetnju i pri tome se osjećati kao prave mamice. Igra s lutkama nije samo zabavna, nego je i važna za razvoj komunikacijskih i jezičnih sposobnosti djece, za to vrijeme djevojčicama daju osjećaj odgovornosti za svoju lutku. Dječja kolica francuski su proizvod priznatog proizvođača Smoby, koji je proizveden od materijala koji ne štete zdravlju.

Dječja kolica primjerena su za lutke veličine 42 cm te su lagana, tako da ih i najmlađe djevojčice mogu odvesti na ulicu i igrati se odraslih. Upravo oponašanjem života odraslih djeca uče kako se orijentirati u stvarnom svijetu. Zato je bitno da djeci omogućimo što više mogućnosti za takve igre i kolica Peppa Pig Smoby idealno su pomagalo za to. Smoby je priznati francuski proizvođač kvalitetnih plastičnih igračaka za djecu. Plastika je čvrsta i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice, jer je baršunasta na dodirSmoby igračke razvijaju dječju maštu i osobnost, zbog čega će osvojiti svako najmlađe dijete, a upravo zato su dječja kolica Peppa Pig najbolji poklon za vaše najmlađe.

Karakteristike

  • divna kolica za igru s motivom iz crtanog filma
  • s rotirajućim prednjim kotačima
  • za djevojčice od 18. mjeseca
  • visina ručke 53,5 cm
  • motiv praščića Peppa Pig
  • za lutke veličine 42 cm
  • navlaku na kolicima možete skinuti i oprati
  • kvalitetan francuski proizvod
  • jedinstven realističan dizajn
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 18 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije46*38*54 cm
Ukupna visina54 cm
Dimenzije pakiranja33*13*47 cm
Ukupna dužina46 cm
Visina ručke53,5 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,9 kg
Bojaružičasta
Pogodno za lutku32-42 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.