Kolekcionarski autić s neonskim efektom Tune Up's 3 Majorette metalni 7 iznenađenja, dužina 7,5 cm od 5 god

Opis proizvoda

Kolekcionarski autići iz linije Tune Up's 3, francuske marke Majorette, oduševiti će prvenstveno dječake od 5. godine starosti, koji se vole igrati s autićima, i skupljati ih. Originalna kutija u sebi krije 7 iznenađenja - 1 metalni autić s neonskim efektom, tuning dodatak, ukrasne naljepnice, kolekcionarski žeton, prospekt i plavi boks, gdje djeca mogu spremiti autiće. Zahvaljujući praktičnim plastičnim boksovima, djeca svoje modele mogu posložiti na policu i dodati im druge autiće iz ove linije. Dužina svakog autića iznosi 7,5 cm, a kolekcionare će razveseliti svojim precizno dorađenim detaljima i originalnim dizajnom. 

Pri sakupljanju autića, djeca na raspolaganju imaju autiće raznih modela - cool, rare, super rare in ultra rare. U slučaju da dobijete jednak autić, možete ga zamijeniti sa svojim prijateljima ili školskim kolegama. Pri traženju modela za zamjenu, pridobiti će samopouzdanje, brže se uklopiti u društvo o povezivati nova prijateljstva. Pri tuningu i dodavanju raznih dodataka autiću poboljšavaju svoju finu motoriku i tehničko izražavanje. Autići u seriji Tune Up's proizvedeni su od prvoklasnih materijala u prekrasnim bojama, djeluju realistično i razvijaju dječju maštu i izražavanje. Savršena kolekcionarska kolekcija autića s neonskim efektom sastoji se od 18 modela autića. 

Francuska marka Majorette već godinama djeci nudi vrhunske autiće i setove za sastavljanje, koji oduševljavaju i kolekcionare diljem svijeta. U partnerskoj suradnji s markama auti, djeci donose licencirane replike vozila, najviše kvalitete. Igračke Majorette odlikuju originalan francuski dizajn i visoka izdržljivost, a vašoj obitelji služiti će još dugo godina. Bogat izbor proizvoda nije usredotočen samo na funkcionalne igračke, već jednako tako i na kolekcionarske komad, među kojima će svaki ljubitelj auti naći nešto za sebe. Autići Majorette pomažu pri svestranom razvoju djece. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 5 godina
PodrijetloFrancuska
Ukupna dužina7,5 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.