Haljina Dress Set Ma Corolle za lutku veličine 36 cm od 4 god

Opis proizvoda

Garderoba Corolle lutke uskoro će se povećati s novim modnim dodacima! S prekrasnim outfitom za lutku, francuske marke Corolle, kao stvorena je za svaku ljubiteljicu mode, a prvenstveno za njenu omiljenu lutku. Kao jedina e-trgovina na tržištu, obogatiti ćemo igru vašeg mališana, ne samo s izuzetnom lutkom Corolle, već i s mnogim dodacima jedinstvenog dizajna. Prekrasna haljina s prugastim uzorkom, čizme, češalj i dodatci za kosu, namijenjeni su Corolle lutkama veličine 36 cm i dorađeni su do najsitnijeg detalja te podsjećaju na pravu odjeću i dodatke za djecu. Ova jedinstvena odjeća sastoji se od 4 modna dodatka: haljine s uzorkom, čizmi, dva dodatka za kosu i češlja, s kojim djeca lutku mogu počešljati kada god požele. 

Izuzetna T-shirt haljina s dodacima na prvi pogled djeluje kao odjeća modnog dizajnera i djeci će donijeti mnoštvo novih doživljaja i prekrasnih uspomena. Savršeno dorađeni detalji i prvoklasni materijali obogatiti će svaku igru s lutkom, koja će razvijati dječju maštu i komunikacijske vještine te taktilnu percepciju. Igra zanimanja važna je u ranoj dobi, jer djeca s njom, između ostalog, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoje postupke. Zahvaljujući brojnim dodacima Corolle, djeca svoje lutke mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati i kupati, i to uvijek u društvu najljepših i najboljih igračaka. Odjeću Corolle možete prati ručno pri najviše 40°C, uz uporabu nježnog tekućeg deterdženta. 

Omiljena francuska marka Corolle već od 1979. godine u naručja vaše djece donosi samo najljepše lutke. U svim lutkama ove marke sjedinjeni su prvoklasna kvaliteta, prekrasan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom parent's Choice Awards, a također i brojnim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnih žirija. Nepogrešivi dio lutaka Corolle su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske standarde i ugodni su na dodir. U naručje svog djeteta položite najljepšu lutku na svijetu s dodacima, koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • odjeća za lutku Corolle 
  • 4 modna dodatka 
  • za lutke veličine 36 cm 
  • od 4. godine starosti 
  • detalji prilagođeni djetetovoj dobi 
  • prekrasan francuski dizajn 
  • prvoklasna kvaliteta 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 4 godine
PodrijetloDesigned in France
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.