Guralica auto Bobby Car Classic Racer 2 Big zelena sa zvukom i svjetlom i naljepnicama od 12 mjes

Opis proizvoda

Guralica auto Bobby Car Classic Racer 2, njemačkog proizvođača BIG, izvrstan je poklon za svu djecu od 12. mjeseca starosti. Osmišljena je u modernoj zelenoj boji i ukrašena trkaćim naljepnicama s različitim natpisima. Oduševiti će dječake i djevojčice već na prvi pogled, već od malih nogu moći će uz njenu pomoć jačati mišiće nogu. Bezvremenska guralica potiče razvoj motorike i pokreta djeteta, a jednako tako i pravilan razvoj kukova, jer djeca na guralici sjede u širokom raskoraku. Guralica se može pohvaliti visokom nosivošću od čak 50 kg.

Crni volan guralice može se okretati za 30° i opremljen je funkcionalnom mehaničkom trubom, koja djeci osigurava realističan doživljaj. Plastična površina guralica zaštićena je od sunčevih zraka kvalitetnim UV filterom, tako da će i nakon više godina uporabe očuvati svoje žive boje. Čvrsti kotači s izdržljivom pneumatikom omogućavaju izuzetne vozne karakteristike i stabilnost. Sjedalica je ergonomski oblikovana za maksimalnu udobnost u vožnju. Sjedalica ima i potporu za koljeno, tako da će se starija djeca na guralici moći voziti s jednom nogom - kao na romobilu.

Na prednjem i stražnjem djelu auta su priključci za spajanje drugih dodataka marke BIG - prikolica, uže za povlačenje itd. Korišteni zdravlju neškodljivi materijali mogu se reciklirati, tako da ne ugrožava okoliš. Tehnologija, korištena prilikom proizvodnje, jamči sigurnost proizvoda za djecu. Svi rubovi guralice su zaobljeni, čime se u velikoj mjeri smanjuje rizik od ozljeda. Niski podvoz omogućava stabilnost auta na bilo kojoj površini. Dimenzije proizvoda su 58*30*38 cm.

Proizvode je testirala njemačka tvrtka za ocjenu kvalitete TÜV Rheinland, u skladu sa strogim sigurnosnim normama GS. Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja moć, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG pažljivo brine na sigurnost svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, nego također ne štete zdravlju. Nezamjenjiv dizajn, moderni proizvodni procesi i igračke koje ispunjavaju zahtjeve djece - sve to je marka BIG. 

Karakteristike

  • zelena guralica s trkaćim motivom
  • funkcionalna mehanička truba
  • u potpunosti prilagođena potrebama djeteta
  • nosivost 50 kg
  • s priključkom za dodatke (prikolica, uže)
  • potpora za koljeno – starija djeca mogu ju voziti kao romobil
  • primjerena od 12. mjeseca  
  • zaštićena od prevrtanja
  • prilagođena vožnji u unutarnjim i vanjskim prostorima
  • poseban UV filter za zaštitu boja
  • ergonomski oblikovana sjedalica potiče pravilan razvoj zglobova zdjelice
  • kvalitetan njemački proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije58*30*38 cm
Ukupna visina31 cm
Dimenzije pakiranja59*27*31 cm
Ukupna dužina58 cm
ZvukDa
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,99 kg
Nosivost50 kg
Bojazelena
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.