Zec s drvenim krugom Justin Rabbit Teether Fripons Kaloo s grizalicom od nježnog materijala u poklon kutiji od 0 mjeseci

Opis proizvoda

Grizalica zečić s drvenim krugom Justin iz linije Fripons, francuske marke Kaloo predstavlja izvrstan prvi poklon za svu malu djecu. Plišana lisica pričvršćena je za drveni krug, koji djetetu služi kao grizalica. Zečić u nježnoj krem boji istovremeno je i zvečka, čime će osvojiti svu malu djecu i pomoći im razviti sluh i otkrivati nove zvukove. Grizalica je proizvedena od prvoklasnog drva i masira desni u razdoblju kada djeci rastu zubi. Grizalica je prilagođena malim dječjim ručicama i nije štetna za zdravlje. 

Nježni plišani materijal na zečiću poseban je po tome što poprima miris djeteta, što je bitno prvenstveno u prvim tjednima nakon rođenja. Duge uši služe za razvoj taktilne percepcije, šareni prirodni uzorak na mašni oduševiti će djecu, koja će brže naučiti raspoznati razne boje. Grizalica dolazi u divnoj poklon kutiji, s kojom ćete iznenaditi svoje najbliže prilikom bilo koje prigode. Plišani zečić može se skinuti s kruga i oprati na 30°C, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača, kako bi na taj način očuvali boju i kvalitetu igračke. 

Francuska tvrtka Kaloo bavi se razvojem mekanih plišanih igračaka za najmlađu djecu, jednostavnog dizajna, više od 20 godina. Postupak izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispuniti stroge europske standarde jer se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurenciju. Dječje igračke Kaloo odraz su francuskog osjećaja jedinstvenosti, ljepote i savršenstva. Kaloo se posvećuje potrebama i željama najmlađe djece, koja se zahvaljujući tome uz Kaloo igračke osjećaju mirno i sigurno.  

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije11 cm
Dimenzije pakiranja13*6*15 cm
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.