Drveni trkači automobili Porsche Racing Cars Eichhorn 6 vrsta od 3 godine

Opis proizvoda

Drveni trkači autići Porsche Racing Cars izvrsni su dodaci za autostaze, njemačkog proizvođača Eichhorn, zato će razveseliti svu djecu od 3. godine starosti. Sportski drveni autići proizvedeni su od prvoklasnog bukovog drva, ugodnog i glatkog na dodir. Prekrasne pune boje i originalan dizajn sa startnim brojevima očarati će sve dječake i djevojčice već na prvi pogled. Navedena cijena odnosi se na 1 autić, prilikom narudžbe u Napomene napišite koju boje želite (plava, crvena, bijela, žuta ili zelena), u ponudi imamo i sivo sigurnosno vozilo.

S proširenjem autostaze djeca će imati mogućnost za nove doživljaje i svestrani razvoj. Zahvaljujući originalnom dizajnu i najvišoj njemačkog kvaliteti, autići će u vašoj obitelji ostati dugi niz godina, s njima će se zabavljati i buduće generacije. Vrhunski dizajn i detaljno dorađeni elementi potiču razvoj mašte i kreativnosti te u njima bude zdravu dječju radoznalost. Braća i sestre te prijatelji zajedno će se zabavljati za vrijeme igre trkača, za vrijeme gradnje staze poboljšati će finu motoriku i tehničko izražavanje te otkrivaju nove mogućnosti za igru. Za vrijeme sastavljanja djeca će poboljšati finu motoriku, logično razmišljanje i pridobiti samopouzdanje. 

Njemački proizvođač Eichhorn već više od 60 godina dječacima i djevojčicama donosi moderne drvene igračke, koje savršeno potiču razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn bezvremenski su, a razveseliti će i buduće generacije djece. Kod djece potiču zdravu radoznalost, izražavanje i razvijaju njihovu spretnost te finu motoriku. Najviši etički i ekološki standardi tvrtke Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma, za vrijeme proizvodnje igračaka korišteno je isključivo 100% FSC® drvo, dobiveno održivim šumarstvom u Bavarskim šumama. Drvene igračke ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije i norme, određene od strane Europske unije. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloGermany
Dimenzije pakiranja4*11*11 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,04 kg
Bilješka100% FSC recycled
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.