Drvene šarene kocke Wooden City Blocks Eichhorn s otisnutim uzorkom 50 kom u kutiji od 12 mjes

Opis proizvoda

Set drvenih šarenih kocaka Wooden City, njemačkog proizvođača Eichhorn razveseliti će svu djecu od 12. mjeseca starosti sa svojih 50 kocaka. Među njima su šarene kocke različitih oblika i različitih uzoraka, koje kod djece potiču kreativno razmišljanje i ideje. Uz igru će djeca vježbati svoju finu motoriku, prostorni vid i logičko razmišljanje. Kocke su proizvedene od prvoklasnog bukovog drva, a u vašoj obitelji ostati će godinama te uveseljavati i buduće generacije djece. S kockama će stvoriti vlastiti grad s kućicama, zgradama i autićima. Zapakirane su u praktičnu kutiju s užetom, tako da ih jednostavno možete prenositi i spremiti.

Njemački dizajn i najviša kvaliteta drvenih kocki potiče razvoj mašte i izražavanja kod djece, te oblikuje njihovu osobnost. S njima će se igrati više djece zajedno, vršnjaci i prijatelji. Uz igru s Eichhorn kockama djeca će poboljšati i tehničko izražavanje i naučiti razlikovati nove boje i oblike. Moderne kocke različitih oblika djeci omogućavaju da svaki dan otkriju novu mogućnost slaganja. Isto tako s kockama razvijaju osjećaj za estetiku, uče promatrati stvari vlastitim pogledom i stječi zdravo samopouzdanje slaganjem svake zgrade. Glatka površina i pažljivo obrađeno drvo i korištenje zdravlju neškodljivih boja jamče djeci sigurnost prilikom igre. Dječji set kocaka primjeren je i za predškolske ustanove.

Njemački proizvođač Eichhorn već više od 60 godina dječacima i djevojčicama donosi najkvalitetnije drvene igračke, koje izvrsno potiču razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn bezvremenski su i razveseliti će i slijedeće generacije djece. Kod djece potiče zdravu radoznalost, izražavanje i razvija njihove sposobnosti te finu motoriku. Eichhornovi najviši etički i ekološki standardi doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma, prilikom proizvodnje korišteno je isključivo 100% FSC® drvo, dobiveno održivim šumarstvom u Bavarskoj šumi. Drvene igračke ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije i norme, određene od strane Europske unije.  

Karakteristike

  • 50-djelni set šarenih kockica za sastavljanje gradića
  • njemački dizajn i kvaliteta
  • igračka za više generacija
  • za svestrani razvoj djece
  • ekološki proizvod, ispunjava sve stroge norme i kriterije EU
  • njemački proizvođač Eichhorn
  • primjereno od 12. mjeseca
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije pakiranja12*19*24 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,90 kg
Bilješka100% FSC recycled
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.