Drvena slagalica mozaik Mosaic Game Eichhorn 200 šarenih kocaka različitih oblika

Opis proizvoda

Drvena slagalica Mosaic Game, njemačkog proizvođača Eichhorn, predstavlja izvrsnu didaktičku igračku za svu djecu od 3. godine starosti. Prekrasna šarena slagalica proizvedena od prvoklasnog drva i u dječjoj sobi stvoriti će ugodnu i kreativnu atmosferu. Dječaci i djevojčice iskušati će svoje vještine pri stvaranju različitih oblika i slaganju mozaika od 200 šarenih kocaka. Bezvremenska igra pomaže pri razvoju fine motorike i percepcije prostora, s njom djeca uče i logično razmišljati. 

Igračke za sastavljanje važne su za razvoj svakog djeteta jer povećavaju aktivnost njihovog mozga, oblikuju njihovu osobnost i razvijaju vještine i spretnost. Mozaik je osmišljen u jarkim i izrazitim bojama, preporučenima za najmlađu djecu, koje će im pomoći pri razlikovanju boja. Za vrijeme slaganja pojedinačnih kocaka mogu u potpunosti obistiniti svoju maštu i kreirati slike prema vlastitom nadahnuću. Zahvaljujući tome pridobivaju zdravo samopouzdanje, uče raspoznavati pojedine boje i pridobivaju osjećaj za estetiku. Za vrijeme proizvodnje i obrade drva uzeti su u obzir najviši standardi kvalitete, igračka ispunjava stroge kriterije kvalitete, zato je sigurna za igru najmlađe djece. 

Njemački proizvođač Eichhorn već više od 60 godina dječacima i djevojčicama donosi najkvalitetnije drvene igračke, koje izvrsno potiču razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn bezvremenski su, a razveseliti će i buduće generacije djece. Kod djece potiču zdravu radoznalost, izražavanje i razvijaju njihovu spretnost te finu motoriku. Najviši etički i ekološki standardi tvrtke Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma, za vrijeme proizvodnje igračaka korišteno je isključivo 100% FSC® drvo, dobiveno održivim šumarstvom u Bavarskim šumama. Drvene igračke ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije i norme, određene od strane Europske unije. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Germany
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.