Dom za meteorologe u ekološkim bojama Neo Jura Lodge Playhouse Green Smoby proširivo

Opis proizvoda

Ekološka kućica Neo Jura Lodge od francuskog proizvođača Smoby predstavlja originalan poklon za dječake i djevojčice već od 24 mjeseca. Vrhunska kućica je izrađena na ekološki način, pri izradi se koristilo čak 53% recikliranog materijala, čime se značajno doprinijelo zaštiti okoliša. Dječja kućica je opremljena sa 2 polovna vrata, poštanskim otvorom, 2 prozora sa otvarajućim prozorčićima, elektronskim zvonom i hranilicom za ptice. Zidovi kućice djeluju vrlo realistično, njen površina je oblikovana reljefom od kamena i drveta. 

Zahvaljujući vanjskoj kuhinji sa 17 dodataka, djeca se mogu igrati i kao šefovi kuhinje i svoje goste mogu smjestiti za piknik stolom na bočnoj strani kućice. Meteorološki set sa kišomjerom, zvončićem i vjetromjerom obradovat će djecu koja će isprobati i igru meteorologa te naučiti pratiti vrijeme. Proširiva kućica će zabaviti djecu dugi niz godina, a uvijek možete dokupiti originalne dodatke. Moderna kućica ima površinu zaštićenu UV filtrom, tako da će zadržati svoje lijepe boje dugi niz godina. Robusna i čvrsta konstrukcija kućice izvrsno se odupire utjecajima vremena. 

Dimenzije kućice su 116*124*132 cm, a njena ukupna visina je 132 cm. Dječja kućica Smoby se montira i demontira vrlo jednostavnim načinom. Nakon rasklapanja, kućica za djecu ne zauzima puno prostora, tako da se ne morate brinuti da će vam smetati kod kuće. S kućicom se može zabaviti više djece odjednom, približavaju se svijetu odraslih, a kroz zajedničku igru razvijaju i logičko razmišljanje i komunikacijske sposobnosti. Ekološka kućica iz kolekcije Smoby Green također uči djecu odgovornom odnosu prema prirodi i uči ih štititi okoliš.

Francuski proizvođač Smoby već desetljećima donosi djeci kvalitetne igračke. Igračke Smoby imaju šarene boje i stoga potiču dječju maštu i kreativnost, pomažu im razvijati finu motoriku i samopouzdanje. Također imaju zaobljene rubove koji štite djecu od ozljeda. Plastika na igračkama Smoby je baršunasta na dodir, jamče francusku kvalitetu, sigurnost i originalnost.

Značajke

  • ekološka proizvodnja - kućica se sastoji od čak 53% recikliranog materijala
  • proširiva sa dodatnim dodacima
  • realističan izgled
  • pogodna za unutrašnjost i vanjski prostor
  • za dječake i djevojčice od 2 godine
  • otporna i maksimalno stabilna konstrukcija
  • UV filter štiti boje od blijedenja
  • ukupna visina 132 cm
  • prostrana za igru više djece
  • baršunasto mekana plastika sa zaobljenim rubovima
  • vrhunski francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije116*124*132 cm
Ukupna visina132 cm
Dimenzije pakiranja100*29*122 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.