Opis proizvoda

Ekološka kućica Neo Jura Lodge od francuskog proizvođača Smoby predstavlja sjajan poklon za dječake i djevojčice već od 24 mjeseca. Vrhunska kućica je napravljena ekološkim načinom, pri proizvodnji se koristilo čak 53% recikliranog materijala, što je doprinijelo zaštiti okoliša. Dječja kućica je opremljena sa 2 polovna vrata, poštanskim otvorom, 2 prozora sa otvarajućim prozorčićima, zelenim dimnjakom, elektronskim zvonom i hranilicom za ptice. Zidovi kućice izgledaju vrlo realistično, njena površina je napravljena od reljefa od kamena i drveta.

Odvodnja kišnice sa sakupljačem omogućava djeci da zalijevaju cvijeće koje su uzgojili u velikom cvjetnom loncu i na ogradnom zidu. Vrtlari će se također radovati multifunkcionalnom pješčaniku dimenzija 76*76 cm, koji se može napuniti sa 75 kg pijeska ili 60 litara zemlje. Djeca se mogu igrati i kao kuhari sa vanjskom kuhinjom sa 17 dodataka, a svoje goste mogu smjestiti pod suncobran na piknik stolu sa pretincem za 4 društvene igre. Tokom vrućih ljetnih dana, vaši najmlađi će se osvježiti zahvaljujući tuš glavi, koja se može priključiti na standardno vrtno crijevo.

Kućica je opremljena i meteorološkim setom sa kišomjerom, zvonom i vjetromjerom, djeca će dobiti realistično iskustvo prilikom praćenja vremena. Proširiva kućica će zabaviti djecu dugi niz godina, a možete joj uvijek dodati originalne dodatke, sa kojima će dječaci i djevojčice doživjeti lijepe trenutke i igrati se razne zanimljive igre. Moderna kućica ima površinu zaštićenu UV filterom, zahvaljujući čemu će zadržati svoj lijepi izgled čak i nakon godina korištenja. Robusna i čvrsta konstrukcija kućice odlično se odupire jakom vjetru i utjecajima vremena. 

Dimenzije kućice su 116*124*132 cm, a njena ukupna visina je 132 cm. Dječja kućica Smoby se montira i demontira vrlo jednostavno. Nakon rasklapanja, kućica za djecu ne zauzima puno prostora, pa se ne morate brinuti da će vam smetati u kući. Sa kućicom se može zabaviti više djece odjednom, približavaju se svijetu odraslih, a kroz zajedničke igre razvijaju i logičko razmišljanje i komunikacijske sposobnosti. Ekološka kućica iz kolekcije Smoby Green također uči djecu odgovornom odnosu prema prirodi i uči ih kako zaštititi okoliš.

Francuski proizvođač Smoby već desetljećima donosi djeci kvalitetne igračke. Igračke Smoby imaju šarene boje i stoga potiču dječju maštu i kreativnost, pomažu im razvijati finu motoriku i samopouzdanje. Također imaju zaobljene rubove koji štite djecu od ozljeda. Plastika na igračkama Smoby je baršunasta na dodir, a garantiraju francusku kvalitetu, sigurnost i originalnost.

Karakteristike

  • ekološka proizvodnja - kućica se sastoji od čak 53% recikliranog materijala
  • proširiva sa dodatnim dodacima
  • vrtne crijevo nije uključeno u pakiranje
  • realističan izgled
  • pogodna za unutrašnjost i eksterijer
  • za dječake i djevojčice od 2 godine
  • otporna i maksimalno stabilna konstrukcija
  • UV filter štiti boje od blijedenja
  • ukupna visina 132 cm
  • prostrana za igru više djece
  • baršunasto mekana plastika sa zaobljenim rubovima
  • vrhunski francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije116*124*132 cm
Ukupna visina132 cm
Dimenzije pakiranja100*29*122 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojazelena
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.