Dom meteorološka stanica s kuhinjom i zvonom Četiri godišnja doba 4 Seasons Playhouse Smoby so zvonkohrou vetromjerom i kišomjerom

Opis proizvoda

Kućica meteorološka stanica Četiri godišnja doba od francuskog proizvođača Smoby pripremit će djeci od 2 godine prekrasna iskustva pri igri na zanimanje meteorologa. Vrhunska kućica ima polovična vrata, bočne stijene su opremljene sa 2 prozora sa kliznim roletnama. Kućica je opremljena i meteorološkom tablom sa pokazivačima, koja je smještena na fasadi, omogućuje djeci bilježenje promjena vremena. Mogu se veseliti vjetromjeru, koji prikazuje smjer i brzinu vjetra, zvončiću, koji zvučnim podražajem upozorava dijete na jačinu vjetra i kišomjeru za određivanje količine kiše.

Elektronsko zvono omogućuje svakoj posjeti da zazvoni i najavi svoj dolazak. Djeca mogu napisati svoje ime na kućici, a oduševit će ih i realistični zvuk. Djeca će se odlično zabaviti i sa vanjskom kuhinjom sa 17 dodataka i multifunkcionalnim pijeskovnikom, koji se može napuniti sa 75 kg pijeska ili 60 litara zemlje. Zahvaljujući tome, pijeskovnik može poslužiti i kao povrtnjak, dječaci i djevojčice uče uzgajati povrće, cvijeće i biljke, stječu pozitivan odnos prema prirodi. Dio pijeskovnika sa dimenzijama 76*76*17 cm je i zaštitna podloga.

Roletne omogućuju glatki protok svježeg zraka u kućici i stvaraju polusjenu. Siva krov djeluje realistično zahvaljujući imitaciji krovnog pokrivača. Stabilna kućica sa čvrstim zidovima odlično odolijeva nepovoljnim vremenskim uvjetima. Zaobljeni rubovi na kućici jamče sigurnost djece pri igri, a njezina plastična površina je baršunasto glatka na dodir. Površina kućice je zaštićena UV filtrom, tako da će zadržati prekrasne boje i nakon dužeg korištenja. Dimenzije ove prvoklasne dječje kućice su 103*122*143 cm, a visina joj je 143 cm. Kućica omogućuje brzo sklapanje i rasklapanje, lako se može spremiti.

Kućica 4 Seasons Playhouse donosi djeci izvrsna iskustva pri igri na zanimanje meteorologa i voditelja vremenske prognoze. Zahvaljujući igrama na različita zanimanja, djeca brže razvijaju komunikacijske vještine, proširuju svoj rječnik i približavaju se svijetu odraslih, stječu osjećaj odgovornosti. Uče kako funkcioniraju meteorološki uređaji, poboljšavaju svoje logičko razmišljanje i maštu. Igrajući se sa prijateljima i braćom i sestrama, stvaraju zdrave socijalne veze. Prekrasan izgled kućice i mnoštvo dodataka dodatno potiču djecu na razvoj mašte.

Renomirani francuski proizvođač Smoby donosi djeci moderne igračke već desetljećima. Plastika na igračkama Smoby je čvrsta, otporna ali istovremeno nježna i glatka na dječjim rukama, baršunasta na dodir. Sve dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda tijekom veselih igara. Igračke Smoby predstavljaju najbolji izbor za svako dijete.

Značajke

  • francuska kućica sa meteorološkom stanicom
  • 2 prozora sa roletnama i 2 klizna prozora
  • krov sa imitacijom krovnog pokrivača
  • visoka otpornost i čvrstoća
  • zahvaljujući velikoj težini odolijeva utjecajima vremena
  • kvalitetan francuski proizvod
  • zaobljeni rubovi, baršunasto glatka plastika
  • pogodno za dječake i djevojčice od 2 godine
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije103*122*143 cm
Ukupna visina143 cm
Dimenzije pakiranja99*20*115 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaDa
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.