Deka za najmlađe My Super Soft Blanket Perle Kaloo bijela 85*70 cm od mekanog materijala s ukrasom od 0 mjes

Opis proizvoda

Dječja deka My Super Soft Blanket iz linije Perle, francuskog proizvođača Kaloo, moderna je i meka deka od mikrovlakana i pliša, primjerena za sve bebe od 0. mjeseca starosti nadalje. Zahvaljujući originalnoj bijeloj boji sa ušivenim cvijetom na djecu djeluje umirujuće i stvara osjećaj sigurnosti. Odmah nakon rođenja važno je da djeca doživljavaju i pamte mirise koji ih okružuju, zato je važno naučiti dijete prepoznati svoj vlastiti miris te da postane svjesno svojeg postojanja na svijetu. Upravo ova izuzetno nježna deka poprimiti će vlastiti miris djeteta tako što će djeca ležati na njoj, osjećati se sigurno čak i u novom i stranom svijetu. Dimenzije deke su 85*70 cm i predstavlja izvrstan poklon za svaku prigodu.

U prvim tjednima nakon rođenja taktilna percepcija djeteta je povećana, dijete reagira na svaki dodir te za poticanje te aktivnost primjerena je i dječja deka Kaloo. Najmlađa djeca prilikom uspavljivanja imaju uz sebe umirujuće boje. Deku najmlađa djeca mogu i kušati i grickati, čime djeca često istražuju predmete. Svaki proizvod marke Kaloo testiran je i ispunjava i najstrože standarde. Deka za najmlađe, zahvaljujući svom originalnom izgledu i nježnoj površini, brzo će postati najbolja prijateljica mališana pri svakodnevnoj igri i odmoru.

Francuska tvrtka Kaloo već se više od 20 godina bavi razvojem mekih igračaka od pliša i tkanine jedinstvenog dizajna. Proces izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde te se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurenciju. Odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i izdržljivost. Kaloo pazi na potrebe i želje najmlađe djece, koja se zahvaljujući Kaloo plišanim igračkama osjećaju mirno i sigurno. Igračke možete jednostavno očistiti, preporučena temperatura pranja je  30 °C, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača kako bi očuvali kvalitetu i boju igračke.

Karakteristike

  • meka bijela deka od mikrovlakana i pliša
  • dimenzije 85*70 cm
  • pranje pri 30 °C, čime se čuva boja i kvaliteta deke 
  • ispunjava najstrože sigurnosne kriterije 
  • originalan francuski dizajn 
  • primjereno za djecu već od njihovog rođenja
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije85*70 cm
Dimenzije pakiranja34*5*26 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojabijela
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.