Deka za najmlađe My Bolster Blanket Lion 2in1 Home Kaloo putna 75*100 cm od 0 mjeseci

Opis proizvoda

Deka za najmlađe Lav iz omiljene linije Home, francuske marke Kaloo, predstavlja izuzetno pomagalo za putovanja, koje će oduševiti dječake i djevojčice od 6. mjeseca starosti. Moderna deka u motivu veselog lava djeci će za vrijeme putovanja osigurati maksimalnu udobnost. Praktična deka dimenzija 75*100 cm proizvedena je od mekog i nježnog pliša, koji će djeci osigurati ugodne doživljaje na svakom putu. Složenu možete koristiti kao praktičnu podlogu, sadrži i džepić, koji deku štiti od prljanja i istovremeno omogućava jednostavno spremanje.

Višenamjenska deka savršen je izbor za roditelje koji često putuju sa svojom djecom. Možete ju koristiti za vrijeme vožnje autom, vlakom, avionom, s njom možete pokriti djecu i kod kuće. Motiv životinje na deku ima veliko značenje za razvoj djetetovog izražavanja i mašte, uveseljava ih i umiruje. Dimenzije putne deke iznose 75*100 cm. Sigurna je za najmlađu djecu jer ispunjava sve kriterije kvalitete. Djeca ju bez straha mogu grickati i kušati. Jednostavno se čisti, preporučana temperatura pranja je 30 °C, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača, kako bi očuvale boju i kvalitetu.

Francuska tvrtka Kaloo već se više od 20 godina bavi razvojem mekih igračaka od pliša i tkanine jedinstvenog dizajna. Proces izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde te se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurenciju. Odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i izdržljivost. Kaloo pazi na potrebe i želje najmlađe djece, koja se zahvaljujući Kaloo plišanim igračkama osjećaju mirno i sigurno. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije24*11 cm / 100*75 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojanarančasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.