Autosjedalica Baby Doll Carrier Coral Mon Grand Poupon Corolle za lutku visine 36-42 cm od 3 godine

Opis proizvoda

Spremite se za put s lutkom i njenom novom autosjedalicom. Prekrasna autosjedalica Baby Doll Carrier Mon Grand Poupon, francuske marke Corolle, vašem mališanu i njegovoj lutki donijeti će mnoštvo doživljaja na putu. Kao jedina e-trgovina na tržištu, položiti ćemo lutke vaših mališana u udobnu autosjedalicu, zahvaljujući kojoj će Corolle lutku uvijek imati u blizini. Autosjedalica za djecu od 3. godine starosti prekrasnog je francuskog dizajna i može se pohvaliti prvoklasnim materijalima i jedinstvenim dizajnom. Autosjedalica za putovanja sa savršeno dorađenim detaljima kao stvorena je za lutke veličine 36-42 cm. Praktična drška sjedalice za auto jamči stabilnost, a sjedalica će lijepo stajati u autu ili pak postavljena na tlo, djeca ju mogu nositi i u rukama. Autosjedalica sa stabilnom i čvrstom osnovom prekrivena je slatkim uzorkom i lutki će osigurati ugodnost na putu i doma.

Detaljno dorađena autosjedalica Baby Doll Carrier za Corolle lutku dostupna je u novim bojama i proizvedena je od prvoklasnih materijala, koji su ugodni na dodir i u trenu će obogatiti svaku igru s lutkom, istovremeno će razvijati dječju maštu i komunikacijske vještine. Igra zanimanja važna je od malih nogu, jer djeca uz nju, između ostaloga, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoja djela. Zahvaljujući velikom broju dodataka Corolle djeca svoje lutke mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati i kupati, a sve to u društvu najljepših i najboljih igračaka. 

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. U naručje vašeg mališana položite ove najljepše lutke na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • autosjedalica za lutke
  • u novim bojama
  • s praktičnom drškom
  • za lutku veličine 36-42 cm
  • od 3. godine starosti
  • detalji prilagođeni starosti djeteta 
  • divan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije pakiranja43*27*15 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,53 kg
Bojanarančasta
Pogodno za lutku36 - 42 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.