Autosjedalica s pretincem Maxi Cosi Seat Sage Smoby i sigurnosnim pojasom za lutku veličine 42 cm maslinasto zelena

Opis proizvoda

Autosjedalica s pretincem za lutku Maxi Cosi Seat, francuskog proizvođača Smoby, praktičan je dodatak za putovanja za lutke najveće veličine od 42 cm. Autosjedalica je osmišljena u prekrasnoj maslinasto zelenoj boji, zato će oduševiti svu djecu, prvenstveno djevojčice od 3. godine, koje vole putovati zajedno sa svojim omiljenim lutkama. Plastična sjedalica prekrivena je prvoklasnom tkaninom, sadrži i sigurnosni pojas, koji će lutki zajamčiti sigurnost i udobnost. Na stražnjem dijelu sjedalice nalazi se praktičan prostor za pohranu i pomična ergonomski oblikovana ručka koja se savršeno prilagođava potrebama vašeg djeteta. Lutka nije dio paketa.

Igra s lutkom će, zahvaljujući originalnoj autosjedalici, biti još realističnija. Djevojčice svoju lutku mogu ponijeti sa sobom na put, u posjete i na izlete, jer će za vrijeme vožnje autom uvijek sigurno sjediti. Dimenzije autosjedalice iznose 31*48*37 cm i jednostavna je za nošenje. Djevojčice se vole igrati mamica, brinu o svojim lutkama, kao o vlastitoj djeci. Na razigran način razvijaju jezične i komunikacijske vještine, finu motoriku i osjećaj brige. Oponašanjem života odraslih i igrom mamica djeca se uče orijentirati u stvarnom svijetu. Za čišćenje tkanine preporučena je uporaban blago navlažene krpe.

Smoby je vrhunski francuski proizvođač, koji već desetljećima djeci donosi prvoklasne igračke. Plastika je čvrst i izdržljiva, istovremeno pak nježna i glatka za dječje ručice, baršunasta na dodir. Boje na Smoby plastičnih igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Proces izrade igračaka strogo je kontroliran, zato sve igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije. Smoby jamči francusku kvalitetu originalnih dizajna i jedinstvenih proizvoda.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije31*48*37 cm
Ukupna visina37 cm
Dimenzije pakiranja32*25*49 cm
Ukupna dužina31 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,85 kg
Bilješkano baby
Bojazelena
Pogodno za lutku42 cm
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO787 Vanička s nočníkom
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.