Žlijeb sa sakupljačem kišnice Watter Butt Plus za Smoby kućice i funkcionalna slavina s kanticom za zalijevanje s UV filterom

Opis proizvoda

Iznenadite svoju djecu originalnim dodacima za dječje kućice, francuskog proizvođača Smoby. Žlijeb sa sakupljačem kišnice Watter Butt Plus izvanredan je dodatak za Smoby kućice, a opremljen je i funkcionalnom slavinom na spremniku i kanticom za zalijevanje. Brzo i jednostavno se montira na kućicu i djeca će se zabavljati zalijevanjem svog omiljenog bilja i cvijeća. Žlijeb sa sa sakupljačem kišnice izrađeni su u sivoj boji, koja se lijepo slaže uz kućicu. Zelena kantica za zalijevanje s praktičnim držačem prilagođena je djetetovim ručicama, a mali vrtlari će uz pomoć bijele slavine u nju moći natočiti vodu neposredno iz sakupljača.

Žlijeb sa sakupljačem kišnice odnosno spremnik imaju čvrste dvostruke stranice i izrađeni su uz pomoć najmodernijeg postupka proizvodnje Blow Molding, kao i sve kućice marke Smoby. Odvod je stabilan i prkosi vremenskim uvjetima, a istovremeno je njegova površina nježna i baršunasta na dodir. Ima ugodne zaobljene rubove, tako da se djeca mogu sigurno igrati. Boje na Smoby dodacima neće izblijedjeti niti nakon duže upotrebe, zahvaljujući anti UV filteru očuvati će svoju divnu i jarku boju godinama, usprkos lošem vremenu. Dimenzije sakupljača su 21*10*99 cm.

Dodaci za sakupljanje kišnice marke Smoby svojim originalnim francuskim dizajnom i funkcionalnosti pomoći će djeci razviti maštu i kreativnost, a uz njih će se približiti svijetu odraslih i naučiti odgovornosti. Uz ove dodatke dječaci i djevojčice razviti će pravilan odnos sa prirodom, naučiti će cijeniti kišu i vodu, s kojom mogu zalijevati svoje cvijeće i roditeljima pomagati u vrtu. Svaki dodatak za kućicu za igru nudi nove mogućnosti njene uporabe, a s njima će se zabavljati i više djece odjednom te će se na taj način socijalizirati i razviti svoje komunikacijske vještine.

Žlijeb sa sakupljačem kišnice primjeren je za kućice:

Priznati francuski proizvođač Smoby desetljećima izrađuje kvalitetne plastične igračke za djecu. Plastika na Smoby igračkama tvrda je i čvrsta, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice i baršunasta na dodir. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca za vrijeme zabavne igre bila sigurna od ozljeda. Igračke Smoby predstavljaju najbolji izbor za svako dijete.

Doprava 39

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije21*10*99 cm
Ukupna visina99 cm
Dimenzije pakiranja26*10*58 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,82 kg
Bojašedá
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.