Zeko od tekstila ružičasti Organic Cotton Doudou Rabbit Pink Kaloo za maženje u krevetiću 20 cm u poklon kutiji od 0 mjes

Opis proizvoda

Plišani zečić Doudou Rabbit Pink, francuske marke Kaloo, izuzetan je poklon za najmlađu djecu, već od njihovog rođenja nadalje. Medvjedić mazilica od tkanine veličine 20 cm u ružičastoj boji postati će nerazdvojni prijatelj svakog mališana. Mekani zečić u praktičnom četverokutnom obliku djeci omogućava jednostavno primanje i istraživanje dodirom i grizenjem. Zahvaljujući elegantnoj poklon kutiji svoje najbliže razveseliti ćete za bilo koju prigodu. 

Mazilica od tkanine s kapuljačom za spavanje svakom mališanu donijeti će prekrasne snove jer će ju za vrijeme spavanja moći grliti. Zečić Kaloo poseban je po tome što poprima djetetov miris, što je važno prvenstveno u prvim tjednima nakon rođenja, a zahvaljujući tome djeca se osjećaju sigurno. Igračka od tkanine najmlađa djeca mogu i okušati te gristi, čime djeca često istražuju predmete. Svaka dječja igračka Kaloo testirana je i ispunjava i najviše standarde. Igračku možete jednostavno očistiti, preporučana temperatura pranja je 30°, bez uporabe izbjeljivača i omekšivača, kako bi se očuvala boja i kvaliteta igračke.

Francuska tvrtka Kaloo već se više od 20 godina bavi razvojem mekih igračaka od pliša i tkanine jedinstvenog dizajna. Proces izrade igračaka u potpunosti je kontroliran, svaka igračka mora ispunjavati stroge europske standarde te se na taj način jamči kvaliteta i maksimalna sigurnost proizvoda, koji zahvaljujući tome na tržištu nemaju konkurenciju. Odraz su francuskog osjećaja za jedinstvenost, ljepotu i izdržljivost. Kaloo pazi na potrebe i želje najmlađe djece, koja se zahvaljujući Kaloo plišanim igračkama osjećaju mirno i sigurno.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 0 mjeseci
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije20 cm
Dimenzije pakiranja16*6*25 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
BilješkaOrganic BIO cotton
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.