Drvena autostaza Porsche Racing Set Eichhorn s pit stopom i 2 trkača automobila 350 cm duga 31 dijelova od 3 godine

Opis proizvoda

Drvena autostaza Porsche Racing Set, njemačkog proizvođača Eichhon, predstavlja izuzetan poklon za svu vještu djecu, prvenstveno dječake od 3. godine starosti, koji se vole igrati s autićima. Bezvremenska drvena autostaza proizvedena je od najkvalitetnijeg bukovog drva, koje će djeci donijeti neponovljive doživljaje za vrijeme igre s klasičnim prirodnim materijalima. Bogat 31-dijelni set sadrži drvene dijelove, koji kada se sastave čine krug s više zavoja i rampi. Na stazi dužine 350 cm nalazi se široka starta platforma, na koju će djeca postaviti dva autića (crveni i zeleni), koji imaju na raspolaganju i pit stop s brojem autića.

Mali trkači počinju na startu, označenom s natpisom start/finish, za vrijeme utrke voze se i ispod reklamnog natpisa Porsche. Savršena autostaza u nježnim i istovremeno punim bojama osvojiti će svu djecu i obogatiti svaku sobu, stvara ugodnu i veselu atmosferu. Zahvaljujući originalnom dizajnu i najvišoj njemačkoj kvalitetu u vašoj obitelji ostati će još dugi niz godina i zabavljati i buduće generacije. Prednost je mogućnost proširenja staze s drugim dodacima, zato može rasti zajedno s djecom.

Vrhunski dizajn i detaljno dorađeni elementi potiču razvoj mašte i kreativnosti te u njima bude zdravu dječju radoznalost. Braća i sestre te prijatelji zajedno će se zabavljati za vrijeme igre trkača, za vrijeme gradnje staze poboljšati će finu motoriku i tehničko izražavanje te otkrivaju nove mogućnosti za igru. Za vrijeme sastavljanja djeca će poboljšati finu motoriku, logično razmišljanje i pridobiti samopouzdanje. Glatka površina pažljivo obrađenog drva i korištene zdravlju neškodljive boje jamče djeci sigurnost za vrijeme igre.

Njemački proizvođač Eichhorn već više od 60 godina dječacima i djevojčicama donosi moderne drvene igračke, koje savršeno potiču razvoj njihove kreativnosti i individualnosti. Premium proizvodi Eichhorn bezvremenski su, a razveseliti će i buduće generacije djece. Kod djece potiču zdravu radoznalost, izražavanje i razvijaju njihovu spretnost te finu motoriku. Najviši etički i ekološki standardi tvrtke Eichhorn doprinose tradicionalnoj zaštiti šuma, za vrijeme proizvodnje igračaka korišteno je isključivo 100% FSC® drvo, dobiveno održivim šumarstvom u Bavarskim šumama. Drvene igračke ispunjavaju stroge sigurnosne kriterije i norme, određene od strane Europske unije. 

Karakteristike

  • autostaza od bukovog drva
  • 31-dijelni set
  • 2 trkača autića
  • vrhunska njemačka kvaliteta marke Eichhorn
  • igračka za više generacija
  • za svestrani razvoj dječaka i djevojčica
  • ispunjava stroge norme i kriterije EU
  • primjerno od 3. godine starosti
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloGermany
Dimenzije pakiranja13*39*30 cm
Ukupna dužina350 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,56 kg
Bilješka100% FSC recycled
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.