Kreativno stvaralaštvo Nature Friends Magic Watercolor Art Educa morska princeza s vodenim bojama od 7 godina

Opis proizvoda

Kreativno stvaralaštvo Nature Friends Watercolor Art moderan je set španjolskog proizvođača Educa, s kojim će se sva kreativna djeca izvrsno zabavljati, prvenstveno djevojčice od 7. godine starosti. U originalnom setu nalazi se 5 magičnih sličica, koje će djeca obojiti vodenim bojama. Kreativnoj djeci dostupna je kantica sa 12 vodenih boja i 2 kista. Djeca će u potpunosti uroniti u zabavu i bojanje sličica s morskim motivima, prema vlastitim željama.   

Kreativno stvaralaštvo s vodenim bojama izvrstan je poklon za svu kreativnu djecu, koja vole stvarati i tvoriti nove riječi. Svi dijelovi proizvedeni su od kvalitetnih materijala, djeca će pak dobiti mogućnost pokazati svoju vještinu i maštu i okušati se u umjetnosti. Kreativni set djecu uči koncentraciji strpljenju, pomaže pri razvoju logičnog razmišljanja, a djeca će se također truditi stvoriti najljepšu sliku. Na taj način poboljšati će svoju finu motoriku, jer će morati raditi s kistovima. Kreativni set s morskom princezom djecu će zabavljati satima.

Dječja igra kreativnog stvaralaštva i sastavljanja razvija maštu i izražavanje. Djeca će naučiti opažati određene detalje i svestrano se razvijati. Španjolski proizvođač Educa specijalizira se prvenstveno za izradu puzzli i didaktičkih igara. U ponudi marke Educa, osim kreativnih setova, naći čete i mnoštvo divnih puzzli za djecu i odrasle, koje zasigurno ne smiju nedostajati u vašoj kolekciji.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 7 godina
PodrijetloSpain
Dimenzije pakiranja22*28*5 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.