Vrtna kućica Garden House Smoby s cvjetnim gredicama proširena sa žlijebom i mrežom s kućicom za ptice visina 135 cm s UV filterom od 2 godine

Opis proizvoda

Imate li kod kuće malog vrtlara? Prvoklasna kućica za male vrtlare Garde House, francuskog proizvođača Smoby predstavlja izvanredan poklon za djecu od 2. godine starosti koji će uz nju doživjeti puno zabavnih trenutaka. Vrtna kućica djeluje potpuno autentično, njena površina oblikovana je u reljef kamena i drva. Opremljena je vratima na povlačenje s prorezom za poštareva pisma, 2 obična prozora (jedan s žaluzinama koje se otvaraju), 2 okrugla prozora koji će se pobrinuti za svježi vjetrić i za vrijeme vrućih ljetnih dana. Dio kućice je i moderan 21-djelni set vrtnih dodataka, s kojima će se djeca igrati pravih vrtlara, uzgajati će svoje vlastito cvijeće i biljke. 

Jedan zid kućice opremljen je dekorativnom mrežom na kojoj djeca mogu postaviti čak 4 teglice za cvijeće, pomoću montažnih stezaljki. U setu se nalazi čak 6 teglica za cvijeće (3 crvene, 3 plave) i jedna velika pravokutna, volumena 25 litara, dimenzija 23*20*59 cm. Djecu će razveseliti i hranilica za ptice, gdje će ptičicama nasipati ukusne sjemenke. Za vrijeme rada vrtlari se mogu osloniti na kanticu za zalijevanje, grabljice, lopaticu i pomagalo za sađenje, dostupne su im i plastične značke, na koje će napisati ime posađenog bilja i na taj način obilježiti teglicu. Bilješke i važne datume moći će upisati u sivu tablicu, koju će postaviti na zid kućice. Izvrsno pomagalo je i knjižica sa sličicama, koju također mogu objesiti na zid kućice i sadrži važne preporuke i natuknice za sadnju. U nju mogu pričvrstiti i vrećice sa sjemenom.

Na drugoj strani kućice naći će praktičan stolić, postavljen uz prozor (u slučaju lošeg vremena može se postaviti i u unutarnji prostor). Nudi dovoljno prostora za pohranu vrtnog alata, njegova velika radna površina djecu olakšava sadnju bilja u teglice za cvijeće, presađivanje i promjenu substrata, jednostavno sve što treba učiniti za brigu o vrtu. Žlijeb sa sakupljačem za pohranu kišnice će dječacima i djevojčicama osigurati autentičan doživljaj, zahvaljujući kojem će imati vlastiti izvor vode. Mali vrtlari moći će zalijevati i brinuti o svojem cvijeću te tako razviti dobar odnos sa prirodom. Za slučaj da djeca neće imati dovoljno kišnice za zalijevanje, možete im vodu uliti na krov, a od tamo će isteći u sakupljač. Od tamo će moći vodu jednostavno natočiti u kanticu za zalijevanje.

Kućicu možete proširiti uz slijedeće dodatke:

  • ljetna kuhinja
  • piknik stolić s klupama
  • vrt s cvjetnim gredicama
  • elektroničko zvono
  • vrata s otvorom za pisma, koja se zaključavaju ključem
  • plastična podloga (2 seta)
  • solarno svjetlo
  • suncobran, koji se može postaviti na piknik stolić

Kućica za djecu izrađena je od čvrste plastike, koja će izdržati godinama, njena površina je ugodna i baršunasta na dodir. Dječja kućica osmišljena je u kombinaciji bijele, zelene, sive, plave i bež boje, divan izgled očuvati će zahvaljujući anti UV filteru, koji će pouzdano štititi boje od sunčevih zraka, te će kućica više godina izgledati kao novo. Kućica ima čvrste i stabilne dvostruke plastične zidove, koji prkose i snažnom vjetru i lošem vremenu.

Dimenzije ove kućice su 129*132*135 cm, a ukupna visina je 135 cm. Dječja kućica Smoby slaže se i rastavlja na vrlo jednostavan način, zahvaljujući velikim plastičnim elementima. Kada ju složite, neće zauzeti puno prostore te se ne trebate bojati da će vam smetati. Doživljaji u igri s dječjom kućicom su jednostavno posebni zbog prostrane unutrašnjosti, jer djeca unutar kućice imaju puno prostora za igru. Djeca se prilikom igre u kućici socijaliziraju, razvijaju komunikacijske vještine, kreativnost i maštu, a kroz igru također oponašaju odrasle. Dobivaju osjećaj odgovornosti, brinu za čistoću kućice, približavaju se prirodi i odnose se prema njoj s poštovanjem.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi samo najkvalitetnije igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve dječje igračke Smoby imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju domišljatost i maštu, zato će osvojiti svu djecu. Igračke također ispunjavaju najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu i originalnost.

Karakteristike

  • vrtna kućica za igru s mnogim dodacima
  • mogućnost proširenja s drugim elementima
  • realističan izgled
  • primjerena za unutarnje i vanjske prostore
  • za dječake i djevojčice od 2. godine starosti
  • čvrsta i maksimalno stabilna konstrukcija
  • anti UV filter čuva boje od izbljeđivanja
  • ukupna visina 135 cm
  • dovoljno prostorna za igru više djece
  • baršunasto nježna plastika sa zaobljenim rubovima
  • vrhunski francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije129*132*135 cm
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina25,93 / 29,13 kg
Bojabež
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4339 Vozík s náradím
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.