Opis proizvoda

Vrtna kućica Garden House, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja najmoderniju kućicu za dječake i djevojčice od 2. godine starosti. Kućica djeluje realistično, njena površina oblikovana je u reljef kamena i drva. Opremljena je polovičnim vratima s prorezom za pisma, a goste već čeka elektroničko zvono na baterije. Za ugodan vjetrić u kućici pobrinuti će se 2 klasična prozora (jedan s žaluzinama koje se otvaraju) i 2 moderna okrugla prozora, kakvi su tipični za brodske kabine. Dio kućice je i moderan 21-djelni set vrtnih dodataka, s kojim će se djeca igrati vrtlara i uzgajati vlastito cvijeće i biljke. Kućicu možete bilo kada proširiti drugim dodacima. 

Jedan zid kućice opremljen je dekorativnom mrežom, na koju djeca mogu postaviti čak 4 teglice za cvijeće uz pomoć podesivih stezaljki. U setu se ukupno nalazi čak 6 teglica za cvijeće (3 crvene, 3 plave) i jedna velika pravokutna, sa zapremninom od čak 25 litara i dimenzijama 23*20*59 cm. Djeca će se veseliti i hranilici za ptice, za vrijeme rada u vrti koristiti će kanticu za zalijevanje, grabljice, lopaticu i pomagala za sadnju, za pohranu kišnice pomoći će im žlijeb sa spremnikom. Bilješke i važne datume moći će si zapisati na sivu tablicu, koju će postaviti na zid kućice. Izvrsno pomagalo je i knjižica sa slikama, koja sadrži važne prijedloga i savjete za sadnju.

Djecu, koja se vole igrati kuhara, čeka vanjska kuhinja sa 17 dodataka, a jednako tako i vrtni roštilj s funkcijama - gumb za podešavanje plina prilikom vrtnje daje mehanički zvuk cric-cric, istovremeno se na roštilju pojavi simulacija crvenog plamena. U bogatom 18-djelnom setu dodataka naći će 2 tanjurića, 1 ražnjić, soljenka, 2 hrenovke, 1 prepolovljeno pecivo s komadom mesa, kriška sira i rajčice. Dio seta su i kliješta za roštilj i plinski upaljač, koji pri pritisku gumba daje mehanički zvuk cric-cric i simulaciju plamena. Djeca će uživati u jelu uz set namještaja, 2 stolice KidChair1 tabure KidStoolveliki stolić KidTable. Stabilan i izdržljiv namještaj zaštićen je anti UV filterom i primjeren za unutarnju i vanjsku uporabu.

Kućica za djecu izrađena je od izdržljive plastike, koja će trajati godinama, njena površina ugodna je i baršunasta na dodir. Dječja kućica osmišljena je u kombinaciji bijele, zelene, sive, plave i bež boje, prekrasan izgled očuvati će zahvaljujući anti UV filteru, koji će pouzdano štititi boje od sunčevih zraka, zbog čega će kućica izgledati kao nova i nakon više godina uporabe. Kućica ima čvrste i stabilne dvostruke plastične zidove, koji prkose snažnom vjetru i vremenskim neprilikama.

Dimenzije kućice iznose 129*132*135 cm, ukupna visina je 135 cm. Dječja kućica Smoby postavlja se i rastavlja na vrlo jednostavan način, zahvaljujući velikim plastičnim elementima. Nakon što ju sastavite, neće zauzeti puno prostora te se ne morate brinuti da će vam smetati. Doživljaj u igri s dječjom kućicom poseban je zbog prostrane unutrašnjosti, jer djeca unutar kućice imaju dovoljno prostora za igru. Djeca se uz igru s kućicom socijaliziraju, razvijaju komunikacijske vještine, kreativnost i maštu, preko igre oponašaju odrasle.

Francuski proizvođač Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Boje na Smoby igračkama potiču i razvijaju dječju maštu, zato će osvojiti svako dijete. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalan dizajn.

Karakteristike

 • vrtna kućica za igru s mnogo dodataka
 • s proširenjima, mogućnost kupnje drugih dodataka
 • primjerena za unutarnje i vanjske prostore 
 • za dječake i djevojčice od 2. godine starosti
 • izdržljiva i maksimalno stabilna konstrukcija
 • anti UV filter štiti boje od blijeđenja
 • ukupna visina 135 cm
 • elektroničko zvono (baterije 2x AAA/LR03 nisu dio seta)
 • dovoljno prostora za igru više djece
 • baršunasto nježna plastika sa zaobljenim rubovima
 • vrhunski francuski proizvod
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije129*132*135 cm
Ukupna visina135 cm
Dimenzije pakiranja120*50*92 cm
UV filtarDa
Dvostruke stijenkeDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina25,93 / 29,13 kg
Bojabež
Set proizvodaDa
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.