Vreća za spavanje s uzorkom Bag Sleeper Saffron Mon Grand Poupon Corolle za lutku visine 36-42 cm od 24 mjes

Opis proizvoda

Slatki snovi nikada nisu bili slađi. Prekrasna vreća za spavanje Mon Grand Poupon, francuske marke Corolle, donijeti će neometane snove svakoj lutki veličine 36-42 cm. Bijela vreća za spavanje Corolle, s prekrasnim uzorkom i žutim detaljem, na prvi pogled izgleda kao prava, a mi vam ju nudimo kao jedina e-trgovina na tržištu. Vreća za spavanje s jednostavnim zatvaranjem u trenu će oduševiti sve male mamice - djevojčice od 24. mjeseca starosti, koje svaku večer uspavljuju svoje lutke. Zahvaljujući izuzetnoj vreći za spavanje Mon Grand Poupon igra s Corolle lutkom postati će nezaboravna, a djeci će donijeti mnoštvo novih doživljaja i prekrasnih uspomena.

Prekrasna i jedinstvena vreća za spavanje Mon Grand Poupon jednostavno se može prilagoditi veličini lutke, zahvaljujući špagicama sa strane, a lutka će se u njoj osjećati kao na oblacima. Savršeno dorađeni detalji vreće za spavanje Mon Grand Poupon i prvoklasni materijali, ugodni na dodir obogatiti će svaku igru s lutkom, istovremeno će razvijati dječju maštu i komunikacijske vještine. Igra zanimanja važna je od malih nogu, jer djeca uz nju, između ostaloga, upoznaju vlastite emocije i preuzimaju odgovornost za svoja djela. Zahvaljujući velikom broju dodataka Corolle djeca svoje lutke mogu hraniti, presvlačiti, uspavljivati i kupati, a sve to u društvu najljepših i najboljih igračaka. Vreću za spavanje Mon Grand Poupon Corolle možete prati pri najviše 40 °C samo uz uporabu nježnog tekućeg deterdženta.

Francuska marka Corolle u naručja vaših mališana donosi najljepše lutke, još od 1979. godine. Sve lutke ove marke sjedinjuju prvoklasnu kvalitetu, divan francuski dizajn s naglaskom na jedinstvene detalje. Marka Corolle može se pohvaliti prestižnom nagradom Parents’ Choice Awards, a također i mnogim drugim nagradama brižnih roditelja, prvoklasnih roditeljskih časopisa i stručnog žirija. Nepogrešivi dio Corolle lutaka su samo najbolji materijali, koji ispunjavaju stroge europske propise i ugodni su oku, a također i na dodir. U naručje vašeg mališana položite ove najljepše lutke na svijetu s dodacima koje ćete naći samo kod nas. 

Karakteristike

  • vreća za spavanje za lutku
  • jednostavno zatvaranje
  • za lutku veličine 36-42 cm
  • od 24. mjeseca
  • detalji prilagođeni starosti djeteta 
  • divan francuski dizajn
  • prvoklasna kvaliteta
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadjevojčica
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloDesigned in France
Bojažuta
Pogodno za lutku36 - 42 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.