Vodna staza u obliku srca s ljuljačkom i skrovištem Mermaid AquaPlay s vodootpornim naljepnicama i 2 figure morske vile

Opis proizvoda

Vodenička Mermaid predstavlja izvrsni poklon za sve djecu, a posebno djevojčice od 3 godine. Vodenička nudi djeci originalni vodeni kanal u obliku srca, s kojim će doživjeti mnogo radosnih trenutaka. Vodenička dolazi s 2 figurice - nilskom konjicom Wilma i patkicom Lotta u obliku morskih vila. Djeca se mogu igrati kapetana, krenuti na plovidbu s brodićem u obliku kitova i zabaviti se i s ljuljačkom za figuricu. Dio vodeničke je i manji greben s zastavom i veliki greben, koji je opremljen tajnim skrovištem ispod pokretnog školjka. 

Protok vode u drži pokreću djeca pomoću vodenog kotača, a pomoću vodene prepreke određuju smjer u kojem će brodić ploviti. Vodenička je opremljena krčagom, kojim mogu zaliti vodu na greben i stvoriti ispod njega vodopad. Vrhunska vodenička će razveseliti djecu i vodootpornim naljepnicama, tako da će izgledati još realističnije i potpuno razvijati dječju kreativnost i maštu. Vodena igra za djecu se jednostavno sastoji pomoću konektora, vodonepropusna je, omogućuje igru na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Izrađena je od izdržljive i ekološke plastike otporne na UV zračenje.

Djeca pri igri s vodenom igrom promatraju kretanje brodića u vodi, vrtlože vodu pomoću vodenog kotača, uče o kretanju vode i njenim fizičkim principima. S vodenom stazom se mogu igrati i više djece, prijatelji i braća i sestre, razvijajući tako socijalne vještine i komunikacijske sposobnosti, stječući zdravo samopouzdanje. Precizna obrada detalja, švedski dizajn i visoka kvaliteta vodeničke jamče djeci zabavu na dugi niz godina. 

AquaPlay je marka proizvedena u Njemačkoj od zdravstveno neškodljive, reciklirajuće plastike. Njen dizajn je osmišljen u Švedskoj. AquaPlay je originalni vodeni sustav za igru, koji potječe iz Švedske. Još od 1977. godine djeca različite dobi vole zabavne igre u vodi s vodenim sustavom AquaPlay. Ovu igračku cijene i roditelji i odgajatelji, jer predstavlja vrijednu, visokokvalitetnu i edukativnu igru s vodom.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in Germany
Dimenzije108*90*18 cm
Ukupna visina18 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,29 kg
Bojaružičasta
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.