Vodeni pištolj s ručnim punjenjem vodom SpyraLX Blue Spyra s mehaničkim pokazateljem stanja spremnika i dometom od 9 metara 100% mehanička plava od 14 godina

Opis proizvoda

Vodeni pištolj SpyraLX Blue predstavlja izvrsnu vodenu igračku za dječake i djevojčice već od 14 godina, a zabavit će se i odrasli. Vodeni pištolj s tehnologijom SpyraBlast omogućuje vam pogoditi cilj čak na udaljenosti od 9 metara. Mehanički indikator informira korisnika o kapacitetu spremnika za vodu. Pištolj možete napuniti vodom i pripremiti za pucanje u kratkom vremenu. Izrađen je od čvrstih i otpornih plastika, pruža siguran hvat i stabilnost u bilo kojoj poziciji. Vodeni pištolj SpyraLX pružit će izvrsnu zabavu na obiteljskim druženjima, zabavama i proslavama, a ljubitelji adrenalina mogu organizirati i službene turnire.

Vodeni sukobi u vrtu i na dvorištu:

  • timski igre – igrajte se sa svojim prijateljima i obitelji u timskoj igri u vrtu i na dvorištu. Pobjeđuje tim koji se bolje može skrivati, pucati i učinkovitije rukovati punjenjem.
  • pucanje na čaše – priredite natjecanje s vašim najmilijima u preciznosti pucanja na plastične čaše, pri čemu odlučuje ne samo preciznost, već i brzina pucanja. Tko će uspjeti srušiti ciljeve u najkraćem vremenu?
  • trening  odlično opuštanje i za pojedince. Djeca mogu u vrtu pripremiti vježbene ciljeve i trenirati svoju preciznost, poboljšavati koordinaciju ruke i oka, učiti se učinkovito puniti pištolj.
  • turnir Spyra  organizirajte natjecateljski turnir s prijateljima prema pravilima.

Vodeni pištolj SpyraLX predstavlja izvrsnu i sigurnu zabavu za cijelu obitelj. To je idealna igračka za djecu i odrasle koji vole adrenalin i vole se osvježiti tijekom vrućih ljetnih dana. Pištolj SpyraLX može s punim spremnikom ispaliti čak 18 snažnih vodenih hitaca. Odlikuje se modernim dizajnom, futuristički izgled očarat će djecu na prvi pogled, ručka s grubim hvatom jamči laku manipulaciju. Vodeni pištolj je ručni, ne zahtijeva punjenje i stoga je uvijek spreman za akciju. Pri nadopunjavanju vode možete se osloniti na bilo koji izvor vode - tijekom igre pripremite posudu ili kantu s vodom, lako je napunite i iz bazena. Za eventualne nečistoće brine se integrirani filter, koji sprječava male čestice da uđu u spremnik.

Težina praznog oružja je 1,4 kg, a s punim punjenjem vode teži 2,1 kg. Njemačka tvrtka Spyra sa sjedištem u Münchenu donosi djeci i odraslima premium vodene pištolje razvijene prema najnovijim tehnologijama. Vodena oružja Spyra s elektroničkim i ručnim punjenjem omogućuju korisniku snažno i precizno pucanje na velike udaljenosti. U asortimanu marke Spyra nalazi se i kvalitetna oprema za vodene pištolje, poput spremnika za vodu, vodenih granata, timskih boja i mnogih drugih dodataka.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 14 godina
PodrijetloGermany
Dimenzije62*22*8 cm
Dimenzije pakiranja67*23*10 cm
MehaničkiDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,8 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024SPCR1x Farbičky
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.