Vodena staza Peppa Pig Holiday Waterplay Big s 2 brodića i 3 figurice i 71 dio - kompatibilno s Duplom

Opis proizvoda

Vodena staza Peppa Pig Holiday Waterplay predstavlja prekrasnu vodenu igračku za sve dječake i djevojčice od 3. godine starosti, koja im nudi kombinaciju koja sjedinjuje svijet vodenih igara i običnih kocaka. Velika vodena staza sadrži pristanište, u kojem možete usidriti 2 velika brodića, poznata djeci iz animirane televizijske serije Peppa Pig. DIo seta su i 3 figurice - otac, djed i morski rak, s kojim će se djeca izuzetno zabavljati pri svakodnevnoj plovidbi vodenom stazom. Njen dio su i veliki žuti most i vodeni mlin, s kojim djeca mogu ručno pokretati brodiće.

Na sredini staze nalaze se kocke, sastavljena je od 4 velike ploče, na koje djeca zatim slažu kocke za gradnju. sa setom od 47 kocaka djeca će sastaviti vlastite ljetno odmorište s plažom, svjetionikom, trgovinom sa sladoledom i mnogim drugim elementima. Pojedinačni dijelovi kompatibilni su s LEGO Duplo kockama, tako da ih djeca mogu kombinirati i graditi još veće i ljepše građevine. Kocke BIG proizvedene su od kvalitetne i izdržljive umjetne mase, bez oštrih rubova te djeci omogućavaju jednostavno primanje.

Vodena igra za djecu se uz pomoć konektora jednostavno sastavlja te je vodonepropusna, tako da omogućava igru u unutarnjim i vanjskim prostorima, za to vrijeme možete osnovu za građenje kocaka jednostavno ukloniti. Vodene staze proizvedene su od UV izdržljive plastike, koja će očuvati svoje prekrasne boje duže vremena. Kombinacija vodene igre i kocaka ima veliko značenje za djetetov razvoj. S njom se uče planirati i graditi razne građevine, uz igru s figuricama razvijaju svoju maštu i logično razmišljanje. Vježbaju finu motoriku i upoznaju nove boje i oblike. Istovremeno upoznaju i vodu, njena fizička svojstva i gibanje. S vodenom stazom zabavljati će se više djece zajedno, širiti će svoj fond riječi, poboljšati komunikacijske vještine i pridobiti zdravo samopouzdanje.

Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja moć, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG pažljivo brine na sigurnost svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, nego također ne štete zdravlju. Nezamjenjiv dizajn, moderni proizvodni procesi i igračke koje ispunjavaju zahtjeve djece - sve to je marka BIG. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloGermany
Dimenzije20*60*45 cm
Težina2,3 kg
Set proizvodaNe
gift SS2024AQ0270 Plachetnica
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.