Vodena staza Aquaplay LockBox u kovčegu s nilskim konjem Willmom i pregradom s vodenom pumpom

Opis proizvoda

Vodena staza AquaPlay LockBox izvrsna je vodena igra, s kojom se vaši mališani neće samo zabavljati, već će i naučiti puno novih stvari. Nakon što mališan sastavi kanale, u njih će jednostavno natočiti vodu i zabavna igra može početi. Primjerena je za svu djecu od 3. do 7. godine starosti. LockBox sadrži nekoliko originalnih dodataka za zabavne igru: figuricu nilskog konja Wilmevodeničko kolo, teretni brodautićdizalicu za prenošenje tereta i branu s vodenom pumpom. Vodena pumpa služi za pomicanje vode iz donjeg dijela kanala prema brani, koje se zatim otvara i ispušta vodu, zajedno s brodićem i teretom, dolje, prema drugom dijelu staze. Pumpu za vodenu igru možete i dokupiti kao dodatni dio, kako bi svako dijete imalo svoju vlastitu pumpu za vesele igre.

Promišljeni detalji i razne mogućnosti igre čine sazu AquaPlay jedno od najzabavnijih igračaka za najmlađu djecu. Vodena igra za djecu jednostavno se sastavlja pomoću konektora i gumenih brtvi, tako da voda iz unutrašnjosti neće iscuriti van. Izvrsna karakteristika AquaPlay LockBox je to što je vodena igra jedan veliki kovčeg, koji jednostavno možete sklopiti i ponijeti sa sobom na izlet ili praznike. Izrađena je od izdržljive i ekološke plastike. Djeca će za vrijeme igre s vodenim kanalima promatrati pomicanje brodića u vodu, prenositi teret pomoću dizalice, uzburkati vodu pomoću vodeničkog kola, a pomoću vodene pumpe pomicati brodić s jednog mjesta na drugo. Visina vodene igre je 22 cm, a njene dimenzije iznose 85*65*22 cm.

AquaPlay sadrži puno stvari koje mali istraživači mogu proučavati: načelo plutanja i tonjenja, funkciju vodene pumpe i vodeničkog kola, način sastavljanja i čvrstoću konstrukcije. Vodeni sustav AquaPlay pobrinuti će se za beskonačne mogućnosti za proširenje i pomicanje pojedinačnih dijelova. Zahvaljujući širokom spektru dodataka koje možete koristiti na razne načine, AquaPlay stimulira dječju maštu i kreativnost. Vodene kanale starija djeca mogu prepustiti i svojoj mlađoj braći i sestrama te su tako godine i godine zabave i smijeha zajamčene. Pri takvoj igri razvijaju se prvenstveno logično razmišljanje i fina motorika, s čime će djeca puno naučiti. 

AquaPlay je marka najviše švedske kvalitete, koja ima već 40-godišnju tradiciju proizvodnje. Djeca će naučiti o gibanju vode, fizičkim načelima njenog djelovanja, jer ima vlastitu branu i vodeni kanal. Pomoću vodene pumpe komora se puni, baš kao u pravom vodenom rezervoaru. Vodu koja se zadržava možete ispustiti pomoću pregrade, koja se jednostavno uklanja. Proizvode AquaPlay možete kombinirati i spajati prema vlastitoj maštu, djeca mogu složiti i jednu veću vodenu stazu s mnoštvom dodataka. S vodenom igrom djeca se mogu igrati bilo gdje u stanu ili na vrtu, jer voda, zahvaljujući kvalitetnim brtvama, neće iscuriti. 

S jednom vodenom igrom ugodno će se igrati i više djece zajedno. U svakom vodenom setu su i pedagoške upute. Vodenu igru LockBox možete kombinirati s bilo kojim dodacima AquaPlay. Djeca mogu složiti jednu ogromnu vodenu igru, s kojom će se zabavljati satima. AquaPlay je marka, nastala u Njemačkoj, koja izrađuje igračke od zdravlju neškodljive plastike, koju je moguće reciklirati. Za proizvode vrijedi 3-godišnje jamstvo, što je čvrst dokaz visoke kvalitete. AquaPlay je originalni vodeni sustav za igru, švedskog porijekla. Djeca razne dobi se još od 1977. godine igraju sa zabavnim vodenim igrama, s vodenim sustavom AquaPlay. Igračka se sviđa i roditeljima i odgojiteljima, jer predstavlja korisnu, visokokvalitetnu i poučnu vodenu igru

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloGermany
Dimenzije85*65*22 cm
Ukupna visina22 cm
Dimenzije pakiranja74*52*44 cm
Ukupna dužina85 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,9 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024AQ0270 Plachetnica
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.