Vodena staza Container Port AquaPlay s pomičnom kontejnerskom dizalicom s 2 figurice i mlinom

Opis proizvoda

Vodena staza AquaPlay Container Port originalna je vodena igračka, s kojom će se zabavljati djeca od 3. do 7. godine starosti. Vodeni sustav za igru sadrži figuricu medvjedića Boanilskog konja Wilme. Djecu čeka i izvrstan mlin, vodeničko kolo, kontejnerski brodi, autić i originalna pomična dizalica za kontejnere, s kojom će se mališani igrati do iznemoglosti. Nakon što mališan sastavi kanale, u njih će jednostavno natočiti vodu i zabavna igra može početi. S jednom vodenom igrom može se igrati i više djece zajedno. Ukupna visina vodene igre je 25 cm, a njene ostale dimenzije iznose 104*90*25 cm. 

Izvrstan dodatak vodene igre Container Port je kontejnerska dizalica, pomoću koje će mališani prenositi teret i hrabro ga pomicati na točno određeno mjesto na vodenoj stazi. Promišljeni detalji i razne mogućnosti igre čine stazu AquaPlay jedno od najoriginalnijih igračaka za najmlađu djecu. Vodena igra za djecu jednostavno se sastavlja pomoću konektora i gumenih brtvi, tako da voda iz unutrašnjosti neće iscuriti van. Izrađena je od izdržljive i ekološke plastike. Djeca će za vrijeme igre s vodenom igrom promatrati pomicanje brodića na vodi, premještati teret pomoću dizalice, uzburkati vodu pomoću vodeničkog kotača, a pomoću vodene pumpe pomicati će brodiće s jednog mjesta na drugo. 

Vodene kanale starija djeca mogu prepustiti i svojoj mlađoj braći i sestrama te će tako imati godine i godine osigurane zabave i smijeha. Pri takvoj igri razvija se prvenstveno logično razmišljanje i fina motorika, čime će djeca puno naučiti. AquaPlay sadrži puno toga što mali istraživači mogu proučavati: načelo plutanja i tonjenja, rad dizalice, način postavljanja i čvrstoću konstrukcije. Vodeni sustav AquaPlay pobrinuti će se za beskonačne mogućnost za proširenje i pomicanje pojedinačnih dijelova. Zahvaljujući širokom spektru dodataka, koje možete koristiti na razne načine, AquaPlay stimulira dječju maštukreativnost

AquaPlay je njemačka marka, koja izrađuje igračke od zdravlju neškodljive plastike, koju je moguće reciklirati. Za proizvode vrijedi 3-godišnja garancija, koja je čvrst dokaz visoke kvalitete. AquaPlay je originalni vodeni sustav za igru, švedskog porijekla. Djeca razne dobi još se od 1977. godine igraju sa zabavnim vodenim igrama s vodenim sustavom AquaPlay. Igračka se sviđa i roditeljima i odgojiteljima, jer predstavlja korisnu, visokokvalitetnu i poučnu vodenu igru. U svakom vodenom setu su i pedagoške upute.  

AquaPlay je marka najviše švedske kvalitete, koja ima već 40 godišnju tradiciju proizvodnje. Djeca će naučiti o gibanju vode, fizičkim načelima njenog djelovanja, jer imaju vlastiti vodeni kanal. Proizvode AquaPlay možete kombinirati i spajati prema vlastitoj mašti, djeca mogu složiti i jednu ogromnu vodenu stazu s mnoštvom dodataka. S vodenom igrom djeca se bilo kada mogu igrati u stanu ili na vrtu, jer voda, zahvaljujući kvalitetnim brtvama, neće iscuriti. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloGermany
Dimenzije104*90*25 cm
Ukupna visina25 cm
Dimenzije pakiranja52*22*44 cm
Ukupna dužina104 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,3 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024AQ0270 Plachetnica
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.