Vodena staza Aquaplay Aquaplay 'n Go u kutiji s branom, crpkom i 4 figurice

Opis proizvoda

Pripremite se na najveću pustolovinu s vodenom igrom AquaPlay 'n Go. Vodena staza AquaPlay 'n Go najveći je vodeni sustav za igru AquaPlay i sadrži najbolje dijelove, kojih se proizvođač dosjetio. Vodena igra primjerena je za djecu od 3. do 7. godine starosti. Vodena igra sastoji se od zanimljivih dodataka: brodić s kontejnerom, čamacautićtrajektdizalica za prenošenje tereta, vodena pumpa s branom, 4 zabavne figurice - medjvedić Bo, nilski konj Wilma, patkica Lotta i žabac Nils. Dozvolite nilskom konju Wilmi i medvjediću Bo-u da se smjeste na brod s kontejnerom i pođu na izlet po vodenoj stazi. Uzburkajte im vodu pomoću vodeničkog kotača i promatrajte kako veselo plove. Trajekt ima svoje vlastito pristanište, gdje se na njega može ukrcati auto ili na njega možete natovariti teret. Amfibijsko vozilo, koje vozi patkica Lotta, može skliznuti u vodu, po kojoj će ploviti kao brod. 

Ukupna visina vodene igre je 22 cm, njene dimenzije iznose 160*145*22 cm. Vodena pumpa AquaPlay originalni je dio dječje vodene igre. Služi za pomicanje vode iz prednjeg dijela kanala prema brani, koje se zatim otvara i ispušta vodu, zajedno s brodićem, dolje, prema drugom dijelu staze. Djeca će za vrijeme igre s vodenom igrom promatrati pomicanje brodića u vodi, pomicati teret pomoću dizalice, uzburkati vodu pomoću vodeničkog kola, a pomoću vodene pumpe pomicati će brodić s jednog mjesta na drugo. Pri takvoj igri razvijaju se prvenstveno logično razmišljanje i fina motorika, s čime će djeca puno naučiti. AquaPlay sadrži puno stvari koje mali istraživači mogu proučavati: načelo plutanja i tonjenja, funkciju vodene pumpe i vodeničkog kola, način sastavljanja i čvrstoću konstrukcije. 

Pumpu za vodenu igru možete i dokupiti kao dodatni dio, kako bi svako dijete imalo svoju vlastitu pumpu za vesele igre. Promišljeni detalji i razne mogućnosti igre čine stazu AquaPlay jedno od najzabavnijih igračaka za najmlađu djecu. Vodena igra za djecu jednostavno se sastavlja pomoću konektora i gumenih brtvi, tako da voda iz unutrašnjosti neće iscuriti van. Izrađena je od izdržljive i ekološke plastike. Vodeni sustav AquaPlay pobrinuti će se za beskonačne mogućnosti proširenje i pomicanja pojedinačnih dijelova. Zahvaljujući širokom spektru dodataka, koji se mogu koristiti na razne načine, AquaPlay stimulira dječju maštukreativnost. Riječ je o djelomično prenosivom vodenom sustavu, jer s njega možete ukloniti dva dijela te cjelokupnu vodenu igru možete sklopiti u oblik kovčega. 

AquaPlay je marka koja je izrađena u Njemačkoj od zdravlju neškodljive plastike, koju je moguće reciklirati. Za proizvode vrijedi 3-godišnje jamstvo, što je čvrst dokaz visoke kvalitete. AquaPlay. Igračka se sviđa i roditeljima i odgojiteljima, jer predstavlja korisnu, visokokvalitetnu i poučnu vodenu igru. U svakom vodenom setu su i pedagoške upute. Ovo je kreativan i razigran način kako naučiti o gibanju vode i valovima. 

AquaPlay je marka najviše švedske kvalitete, koja ima već 40-godišnju tradiciju proizvodnje. Djeca će naučiti o gibanju vode, fizičkim načelima njenog djelovanja, jer ima vlastitu branu i vodeni kanal. Pomoću vodene pumpe komora se puni, baš kao u pravom vodenom rezervoaru. Vodu koja se zadržava možete ispustiti pomoću pregrade, koja se jednostavno uklanja. Proizvode AquaPlay možete kombinirati i spajati prema vlastitoj maštu. Djeca tako mogu složiti jednu ogromnu vodenu igru s autićima, brodićima, veselim životinjama i drugim dodacima. Mašta nema granice. S vodenom igrom djeca se mogu igrati bilo gdje u stanu ili na vrtu, jer voda, zahvaljujući kvalitetnim brtvama, neće iscuriti. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloGermany
Dimenzije160*145*22 cm
Ukupna visina22 cm
Dimenzije pakiranja52*32*49 cm
Ukupna dužina160 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina4,3 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024AQ0270 Plachetnica
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.