Vodena staza Mountain Lake AquaPlay s gorskom spiljom, toboganom i pregradom s dvjema figuricama

Opis proizvoda

Vodena staza AquaPlay Mountain Lake vodena je igra za svu djecu, koja sadrži zanimljivu spilju na prednjem dijelu. Predstavlja visoku goru sa spiljom i branom. Na vrhu gore nalazi se spilja, kroz koju možete mehanički ispustiti vodu pomoću vodene pumpe. Stvoriti će se gorsko jezerce s drvećem, gdje mogu odmarati 2 priložene životinjicemedvjedić Božabac Nils. Vodeni sustav raspolaže s gorskim toboganom, mostom, čamcem i kontejnerskim brodom. Pomoću vodene pumpe vodena komora će se napuniti jednako kao i u pravom vodenom rezervoaru. Vodu možete ispustiti pomoću pregrade koja se podiže, te će se tako brodići s pregrade uputiti na uzbudljivo putovanje po vodenoj stazi. Ukupna visina vodene igre s gorskom spiljom je 35 cm, a njene dimenzije iznose 126*8*35 cm. 

Djeca od 3. godine starosti s njom će se zabavljati i na razigran način učiti o fizički načelima vode. Vodena igra za djecu jednostavno se sastavlja pomoću konektora i gumenih brtvi, tako da voda iz unutrašnjosti neće iscuriti van. Izrađena je od izdržljive i ekološke plastike. Djeca će za vrijeme igre s vodenom igrom promatrati pomicanje brodića u vodi, spuštati ga po toboganu, uzburkati vodu pomoću vodeničkog kola i spuštati vodu u branu ili jezero. Vodeni sustav AquaPlay pobrinuti će se za beskonačne mogućnosti proširenja i pomicanja pojedinačnih dijelova. Proizvode AquaPlay možete kombinirati i spajati prema vlastitoj maštu, djeca tako mogu složiti i jednu ogromnu vodenu stazu s mnoštvom dodataka

AquaPlay potiče dječju maštu i kreativnost. Djeca će naučiti o gibanju vode, fizičkim načelima njenog djelovanja, jer ima vlastitu branu i vodeni kanal. S vodenom igrom djeca se mogu igrati bilo gdje u stanu ili na vrtu, jer voda, zahvaljujući kvalitetnim brtvama, neće iscuriti. Pumpu za vodenu igru možete i dokupiti kao dodatni dio, kako bi svako dijete imalo svoju vlastitu pumpu za vesele igre. S jednom vodenom igrom igrati će se i više djece zajedno. U svakom vodenom setu su i pedagoške upute. Vodenu igru AquaPlay možete jednostavno sastaviti, a zahvaljujući kvalitetnim brtvama čvrsto će se držati. 

AquaPlay je njemačka marka koja izrađuje igračke od zdravlju neškodljive plastike, koju je moguće reciklirati. Dizajn igračaka osmišljen je u Švedskoj. Za proizvode vrijedi 3-godišnje jamstvo, što je čvrst dokaz visoke kvalitete. AquaPlay je originalni vodeni sustav za igru, švedskog porijekla. Djeca razne dobi se još od 1977. godine igraju sa zabavnim vodenim igrama, s vodenim sustavom AquaPlay. Igračka se sviđa i roditeljima i odgojiteljima, jer predstavlja korisnu, visokokvalitetnu i poučnu vodenu igru.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicadječak
DobOd 3 godine
PodrijetloGermany
Dimenzije126*8*35 cm
Ukupna visina35 cm
Dimenzije pakiranja51*28*52 cm
Ukupna dužina126 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina4,1 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.