Vodena igra Waterplay Niagara BIG plava sklopiva s brodićima

Opis proizvoda

Vaša će djeca doživjeti izvrsne pustolovine samo sa sastavljivom vodenom igrom Niagara, marke BIG. Sastavljivu vodenu igru možete sastaviti po svojim željama, pojedinačni dijelovi imaju patentirane spojeve, koji djeci omogućavaju da stazu sastave po želji. Set vodene staze sadrži ručnu pumpu za vodu, s kojom se stvara vodeni tok, kako bi brodići mogli divlje juriti po vodenim kanalima. Zahvaljujući povišenom vodenom toboganu, brodić dobiva na brzini te će brzo preploviti cijelu stazu. Vodena igra sadrži tri različite vrste brodićahidroavion, svako prijevozno sredstvo ima svog vlastitog vozača. Za preusmjeravanje vodenog toka i smjera plovidbe služe vodene zapreke, koje su jednako tako dio paketa. 

Vodena igra WaterPlay Niagara, marke BIG, sadrži ukupno čak 41 dio. Igračka je žive plave boje, koja podsjeća na dječje igre u vodi. Dodaci, kao primjerice vodene zapreke, su žute boje. Sastavljiva vodena staza primjerena je za dječake i djevojčice od 3. godine starosti. S dimenzijama 130*90*22 cm, riječ je o uistinu velikoj igrački, s kojom će se igrati više djece istovremenoDječja vodena igra Niagara BIG zaštićena je s UV stabilizatorima, tako da igračka kroz godine neće izgubiti prekrasne boje, niti će ju spržiti sunce. Proizvodi BIG testirani su u neovisnim institutima, usredotočenima na kvalitetu proizvoda

Marka BIG uvjerena je u svoju kvalitetu, zato omogućava 3-godišnje nadstandardno jamstvoVodenu igru Niagara BIG testirala je njemačka tvrtka za određivanje kvalitete TÜV Rheinland, u skladu sa strogim sigurnosnim normama GSNjemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, nagrađivane na međunarodnoj razini. Logo marke BIG je bivol, koji predstavlja snagu, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG nastoji održati sigurnost svoji proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, već su i zdravlju neškodljivi, a mogu se i reciklirati. Nezamjenjivi dizajn, moderan proces proizvodnje i igračke koje ispunjavaju zahtjeve djece - to sve je marka BIG. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloGermany
Dimenzije130*90*22 cm
Ukupna visina22 cm
Dimenzije pakiranja70*50*45
Ukupna dužina130 cm
UV filtarDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina3,6 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024AQ0270 Plachetnica
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.