Vodena igra u obliku prskajuće školjke Splash Shower BIG sa senzorom na dodir stopalima prska vodu, od 2 godine starosti

Opis proizvoda

Vodena igra prskajuća školjka Splash Shower, njemačkog proizvođača BIG, izuzetna je vodena igra za vaš vrt, s kojom će se zabavljati djeca od 2. godine starosti. Plava školjka s nosivošću od 100 kg proizvedena je od čvrste i izdržljive umjetne mase, djeci će služiti dugi niz godina. Opremljena je senzorom na dodir te kad djeca stanu na nju, voda počne prskati iz školjke te ih tako ugodno osvježi za vrijeme vrućih ljetnih dana. Voda iz školjke prska samo u slučaju da djeca na nju stanu, čime sprječava nepotrebnu potrošnju vode. Zahvaljujući protukliznoj površini djeca će na njoj imati osjećaj sigurnosti i stabilnosti.

Na školjku postavite vaše vrtno crijevo i osvježavajuća zabava može početi. Površina ove izuzetno stabilne i čvrste školjke zaštićena je UV filterom, zahvaljujući čemu će očuvati svoj izgled i nakon više godina uporabe. Vodena školjka izvrstan je dodatak svakom vrtu, postati će omiljena igračka pri igri više djece, osvježiti će također i roditelje. Svoju uporabu naći će za vrijeme ljetnih praznika i piknika, možete ju ponijeti sa sobom na izlete, jednostavno bilo gdje, gdje ju možete spojiti na vrtno crijevo. Dimenzije vodene školjke iznose 51*49*7 cm, tako da ne zauzima puno prostora i možete ju jednostavno pospremiti i očistiti.

Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja moć, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG pažljivo brine na sigurnost svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, nego također ne štete zdravlju. Nezamjenjiv dizajn, moderni proizvodni procesi i igračke koje ispunjavaju zahtjeve djece - sve to je marka BIG. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloGermany
Dimenzije51*49*7 cm
Težina1,7 kg
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.