Veterinarski kovčeg s plišanom mačkom Veterinary Case Smoby s 4 zvuka i 10 medicinskih dodataka

Opis proizvoda

Veterinarski kovčeg, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrstan poklon za svu djecu od 3. godine starosti koja žele postati veterinari. Kvalitetan 10-dijelni set dodataka u sebi krije sve što će dječacima i djevojčicama biti potrebno za njegu kućnih ljubimaca - stetoskop, škarice, toplomjer, injekciju, sirup, šampon, narukvicu, zdjelicu za hranjenje i kartice s podacima. Dio kućice je i plišana mačka koja ima čak 4 realistična zvuka, tako da će igra veterinara za djecu biti još realističnija. Mačku mogu prenositi zajedno s kovčegom, koji će se brzo pretvoriti u transporter s praktičnim otvorima kroz koje mačka može gledati van.

Plišana životinja u transporter ulazi kroz vratašca, na kojima je dizajnerski otvor u obliku mačke. Originalni kovčeg s mačkom savršen je izbor za svu djecu koja žele svog kućnog ljubimca. Za vrijeme igre veterinara razvijaju svoju maštu, izražavanje i finu motoriku, oponašaju odrasle i uče kako se koriste različita medicinska pomagala. Dobiti će novog plišanog prijatelja o kojem će moći brinuti te se igrati s njim dugi niz godina. Siva mačka radi na 3 baterije tipa LR44, koje su priložene u setu (testne). Dimenzije proizvoda iznose 26*20*21 cm.

Smoby već dugi niz godina djeci donosi samo vrhunske igračke pravog francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije te jamče vrhunsku francusku kvalitetu i bezvremenski dizajn. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije26*20*21 cm
Ukupna visina21 cm
Dimenzije pakiranja20*20*27 cm
Na baterijeDa
ElektroničkiDa
ZvukDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina0,61 kg
BilješkaBattery: 3 x LR44/AG13 1.5 V included
Bojazelena
Pogodno za lutku36 - 42 cm
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.