Veterinarska kolica s kovčegom Veterinary Trolley Smoby za plišanu macu s 8 medicinskih dodataka

Opis proizvoda

Veterinarska kolica Veterinary Trolley, francuskog proizvođača Smoby, predstavlja prekrasan poklon za svu djecu od 3. godine starosti nadalje koja vole brinuti o životinjama. Prekrasna kolica tirkizne boje opremljena su kovčegom, u kojem se nalazi se od 8 dodataka - stetoskop, injekcija, škarice, toplomjer, narukvica, bočice i zdjelica za hranu. Dio kolica je i plišana mačka, koju djeca mogu prevoziti u kovčegu - može se jednostavno pretvoriti u transporter s praktičnim otvorima, kroz koje mačka može promatrati okolinu. 

Plišana životinja u transporter ulazi kroz vratašca, na kojima je dizajnerski otvor u obliku mačke. Velika ručka na gornjem dijelu kolica prilagođena je malim dječjim ručicama i omogućava jednostavnu uporabu. Djecu će na kolicima razveseliti i praktična površina za odlaganje koja im omogućava dovoljno prostora za dodatke, kako bi ih uvijek imali pri ruci. Za vrijeme igre razvijati će svoju maštu, izražavanje i finu motoriku, oponašati će odrasle i učiti kako koristiti različita veterinarska pomagala. Dobiti će novog plišanog prijatelja, o kojem će se moći brinuti te s njime igrati dugi niz godina. Zahvaljujući dvama kotačima i maloj težini, koja iznosi 1,63 kg, djeca će kolica bez poteškoća voziti posvuda. 

Smoby je vrhunski proizvođač kvalitetnih igračaka pravog francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije te jamče vrhunsku francusku kvalitetu i bezvremenski dizajn. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloDesigned in France
Dimenzije31*33*56 cm
Ukupna visina56 cm
Dimenzije pakiranja39*20*60 cm
Ukupna dužina31 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina1,63 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.