Veterinarska ambulanta s mačkom i hrčkom Veterinary Center Smoby s medicinskim stolićem i kadom za kupanje te 18 dodataka

Opis proizvoda

Veterinarska ambulanta sa životinjama, francuskog proizvođača Smoby, oduševiti će svu djecu od 3. godine starosti koja vole životinje. Mali veterinari imati će na raspolaganju plišanog hrčka i mačku, s kojima će vježbati svoje medicinske vještine kojima mora ovladati svaki veterinar. U svojoj novoj ordinaciji koristiti će stol za preglede te uz pomoć medicinskih instrumenata pokušati odrediti zdravstveno stanje. Pored stola nalazi se plava kada s tušem, u kojoj će veterinar svog malog pacijenta nakon pregleda okupati, s rotirajućim valjkom će također moći odrediti ispravnu temperaturu vode. Za malog hrčka pripremljen je i kolut, u kojem se bilo kada može zabavljati. 

Ambulanta ima dovoljno prostora za pohranu, veterinari i veterinarke će svoja medicinska pomagala moći pospremiti na veliku policu na donjem dijelu ili u kutije, ili ih mogu objesiti na praktične vješalice. Veterinarska ambulanta dječacima i djevojčicama nudi 18-dijelni set dodataka, među kojima su različite medicinske posude i bočice, kutija s mlijekom i hranom za životinje, toplomjer, injekcija, stetoskop, medicinski kartoni o životinjama zajedno s naljepnicama, koje označavaju vrstu njege, intervencije te također stanje životinje. S tim dodacima djeca će brzo usvojiti posao veterinara te će igra za njih biti još realističnija.

Veterinarski centar u prekrasnoj kombinaciji plave, ružičaste, sive, zelene i bijele boje oduševiti će dječake i djevojčice već na prvi pogled. Izrađen je od čvrstog i izdržljivog plastičnog materijala, dimenzija 53*47*70 cm. S ovom igračkom djeca će se igrati veterinara i pridobiti osjećaj odgovornosti. Otkriti će značenje različitih medicinskih pomagala i naučiti kako pravilno pomagati svojim kućnim ljubimcima. Za to vrijeme će poboljšati i svoju finu motoriku te razvijati maštu i izražavanje. Jednako tako će poboljšati pamćenje i logično razmišljanje. Igračka kod djece budi zdravo samopouzdanje, na razigran način će naučiti nove riječi. Ova edukativna igračka primjerena je i za predškolske ustanove. 

Francuski proizvođač Smoby djeci donosi prvoklasne igračke vlastitog, originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, istovremeno pak nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije53*47*71 cm
Ukupna visina71 cm
Dimenzije pakiranja50*20*60 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,4 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.