Veterinarska ambulanta sa životinjama Veterinary Center Smoby s pultom i kadom za kupanje s 18 dodataka

Opis proizvoda

Veterinarska ambulanta sa životinjama Veterinary Center, francuskog proizvođača Smoby, postati će omiljena igračka za svu djecu od 3. godine starosti koja vole životinje. Mali veterinari imati će na raspolaganju plišanog hrčka i mačku, s kojima će iskušati svoje medicinske vještine, koje svaki veterinar mora savladati. U svojoj novoj ordinaciji koristiti će stolić za preglede te uz pomoć medicinskih instrumenata pokušati odrediti zdravstveno stanje. Pored stolića nalazi se plava kadica s tušem, u kojoj će liječnik nakon pregleda okupati svoj malog pacijenta, s rotirajućim valjkom moći će odrediti i pravu temperaturu vode. Za malog hrčka pripremljen je i kotač, u kojem se bilo kada može zabavljati.

Ordinacija raspolaže s dovoljno prostora za pohranu, liječnici i liječnice svoja medicinska pomagala moći će pospremiti na veliku policu na donjem dijelu ili u kutije, ili ih objesiti na praktične vješalice. Veterinarska ambulanta dječacima i djevojčicama nudi 18-djelni set dodataka, među kojima su razne medicinske posudice i bočice, kutija s mlijekom i briketi za životinje, toplomjer, injekcija, stetoskop, medicinska dokumentacija o životinjama zajedno s naljepnicama, koja označava vrstu njege, postupak i stanje životinje. S ovim dodacima djeca će brzo usvojiti posao veterinara, a igra će za njih biti još realističnija.

Veterinarski centar u prekrasnoj kombinaciji plave, ružičaste, sive, zelene i bijele boje oduševiti će dječake i djevojčice već na prvi pogled, Izrađen je od čvrstog i izdržljivog plastičnog materijala, dimenzija 53*47*70 cm. S ovom igračkom djeca će se igrati veterinara i pridobiti osjećaj za odgovornost. Otkrivati će važnost različitih medicinskih pomagala i naučiti kako pravilno pomagati kućnim ljubimacima. Za to vrijeme poboljšati će svoju finu motoriku te razvijati maštu i izražavanje. Jednako tako će poboljšati pamćenje i logično razmišljanje. Ova igračka kod djece budi zdravo samopouzdanje, na razigran način će naučiti nove riječi. Ova edukativna igračka primjerena je i za predškolske ustanove.

Francuski proizvođač Smoby djeci donosi prvoklasne igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan dizajn.

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
PodrijetloFrancuska
Dimenzije53*47*70 cm
Ukupna visina70 cm
Dimenzije pakiranja50*20*60 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina2,4 kg
Bojamodra
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.