Utjecajna površina za trampolin s promjerom 427 cm Freezone Safety Tiles Exit Toys zatrávňovacia protišmyková travnjak protuklizna

Opis proizvoda

Učinak površine Freezone Safety Tiles predstavlja sjajan dodatak za trampolin Exit Toys promjera 427 cm. Kompletni set površinskih ploča u zelenoj boji je napravljen od prvoklasne gume, a protivklizna površina osigurava veću sigurnost pri svakodnevnom skakanju na trampolini. Površina se može zatraviti, što daje prirodan izgled u vašem vrtu i ne narušava njegov izgled. Ploče Freezone Safety Tiles su elastične, ublažavaju i apsorbiraju udarce, čime poboljšavaju vaše sportsko iskustvo pri padovima sa trampoline.

Površina nakon postavljanja oko trampoline ima promjer od 535 cm. Pojedinačni dijelovi se lako spajaju pomoću konektora koji su dio pakiranja. Holandski brend Exit Toys već dugi niz godina donosi djeci i odraslima prvoklasne vanjske igračke. Proizvodi Exit Toys zadovoljavaju i najstrože kriterije kvalitete i norme Europske unije, te su nositelji certifikata TÜV, CE, EN71. Bazeni se ističu originalnim holandskim dizajnom i najvišom kvalitetom, izdržat će u vašem vrtu dugi niz godina i pružiti zabavu cijeloj obitelji!

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 3 godine
Težina204,6 kg
Promjer535 cm
Bojazelena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.