Upravljačka drška s obručem i ergonomskim naslonom za sve guralice BIG New+Classic+Next+Neo BIG podesiva po visini 88-108 cm od 12 mjes

Opis proizvoda

Upravljačka drška s obručem i naslonom, vrhunskog njemačkog proizvođača BIG, praktičan je dodatak za sve guralice tipa NewClassicNextNeo. Ergonomsku ručku za veću udobnost možete primiti s dvije ruke, istovremeno omogućava podešavanje po visini na 4 različite visine (od 88 do 108 cm). Sama drška je metalna, kvalitetan crni držač izrađen je od izdržljive plastike s utisnutim logotipom BIG. Upravljačku dršku će cijeniti svi roditelji jer će s njom moći kontrolirati smjer vožnje. Ako se djeca za vrijeme vožnje umore, mogu položiti svoje nožice na guralice i odmarati naslonjeni na volan, roditelji će ih za to vrijeme jednostavno gurati naprijed. Jednako tako je izvrstan dodatak na šetnjama, izletima i kupovinama.

Dio upravljačke drške je i preklopni obruč, koji zajedno s adapterom za blokiranje osigurana da dijete ne može upravljati smjerom vožnje. Bočni nasloni na obruču opremljeni su s igračkama, s kojima će se djeca zabavljati i za vrijeme dužih vožnji. Najnovije proizvodne tehnologije jamče visoku stabilnost i izdržljivost drške. Sasvim brzo se postavlja i uklanja - s promišljenim fiksnim sistemom za podešavanje to će biti vrlo jednostavno svim roditeljima. S najnovijim dodatkom BIG vaša djeca će za vrijeme igre s guralicom imati uravnoteženi omjer zabave i odmora. Za vrijeme odguravanja s nogama jačati će mišiće nogu i ruku, poboljšati motoriku i tjelesno držanje te istovremeno po želji i odmarati.

Njemačka marka BIG proizvođač je prvoklasnih igračaka, koje dobivaju nagrade na međunarodnoj razini. Logotip marke BIG je bivol, koji predstavlja moć, izdržljivost i robusnost - upravo to su karakteristike ove marke. Marka BIG pažljivo brine na sigurnost svojih proizvoda, korišteni materijali nisu samo kvalitetni, nego također ne štete zdravlju. Nezamjenjiv dizajn, moderni proizvodni procesi i igračke koje ispunjavaju zahtjeve djece - sve to je marka BIG. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 12 mjeseci
PodrijetloGermany
Dimenzije40*25*87 cm
Ukupna visina88-108 cm
Prilagodljiva visinaDa
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.