Tuš za sve kućice Shower 3in1 Smoby ručni i podesiv na zid, tlo od 2 god

Opis proizvoda

Tuš Shower 3u1 francuskog proizvođača Smoby, predstavlja izvrstan dodatak za sve vrtne kućice Smoby, s kojim će se zabavljati sva djeca od 2. godine starosti nadalje. Tuš se jednostavno postavlja na vrtno crijevo i djeca mogu uživati u osvježavajućem vodenom tušu. Tuš možete postaviti na kućicu, na travu, a djeca ga također mogu držati u ruci. Vodene mlaznice na tušu nude 2 načina protoka vode: klasični i rotirajući, zahvaljujući kojem se djeca mogu veseliti zabavnih trenucima s braćom, sestrama i prijateljima.

Tuš je proizveden od kvalitetne umjetne mase, zaobljenih rubova, tako da je maksimalno siguran za dječju igru. Za vrijeme vrućih ljetnih dana vašim najmlađima priuštiti će hladno osvježenje, dječaci i djevojčice moći će svoje vrijeme provoditi vani i razvijati svoje spretnosti pokreta. Ovaj izvrstan dodatak za kućice Smoby proširiti će mogućnost dječjih aktivnosti, jednako tako pomoći će pri razvoju mašte i izražavanja, djeca će doživjeti mnogo nezaboravnih doživljaja. Vrtno crijevo nije dio paketa.

Smoby već dugi niz godina djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.  

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije30*15*5 cm
Ukupna dužina29 cm
Težina500 g
Set proizvodaNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.