Tricikl Zoom Red 4u1 smaTrike Touch Steering crveni s gumiranim kotačićima i ublaživačem vibracija od 10 mjes

Opis proizvoda

Tricikl za djecu smarTrike Zoom Red 4u1 višenamjenski je tricikl koji roditeljima nudi kompromis između kolica i tradicionalnog tricikla. Ovaj originalni crveni tricikl raste zajedno s djecom od 10. mjeseca do 3. godine starosti. Zahvaljujući modernoj tehnologiji Touch Steering, koju će cijeniti prvenstveno roditelji, triciklom možete upravljati nježnim dodirom. Ugrađen 3-djelni sigurnosni pojas i zaštitni prsten jamči udobnu i sigurnu vožnju. Tricikl se može pohvaliti čvrstim i izdržljivim metalnim okvirom, koji zajedno s izdržljivom plastikom jamči njegovu stabilnost i izdržljivost.

Tricikl je za dijete izuzetno udoban, zahvaljujući ergonomski oblikovanoj sjedalici, koja će zajedno s uklonjivim prstenom za vrijeme odmora omogućiti dovoljno udobnosti pri sjedenju i užitak u vožnju. Djeca mogu uživati u vožnji i zahvaljujući protukliznim pedalama, po potrebi nožice mogu odložiti na sklopiva uporišta i odmoriti ih. Iza sjedalice nalazi se prostor za pohranu s pokrovom, u kojem mališani mogu prevoziti svoje igračke, od kojih se ne žele odvojiti niti za vrijeme šetnji. Za vrijeme sunčanih dana zasigurno ćete cijeniti i suncobran, koji dijete štiti od sunčevih zraka te se može prilagoditi njegovim potrebama.

Kvalitetni gumirani kotači pobrinuti će se za tihu i udobnu vožnju čak i po površinama s manjim nepravilnostima. Praktičan dodatak je i blatobran na prednjem kotaču tricikla, koji štiti djetetovu odjeću od prekomjernog prskanja s ceste. Dimenzije tricikla iznose 94*45*102 cm, ukupna visina je 102 cm. SmarTrike je svjetski najprodavanija i najnagrađivanija marka dječjih tricikala. SmarTrike vodi u prodaji, proizvodnji i inovacijama dječjih tricikala na svjetskoj razini. Uz milijune prodanih tricikala svake godine, kvaliteta je zajamčena.

Tricikl smarTrike raste zajedno s vašim djetetom uz pomoć 4 podesiva položaja:

  • Korak 1: Triciklom upravljaju roditelji
    Od 10. mjeseca dijete može udobno sjediti na sjedalici, za to vrijeme njegove nožice odmaraju na uporištima. Ergonomska sjedalica s naslonom jamči ugodan osjećaj i uporište za leđa.
  • Korak 2: Vožnju kontroliraju roditelji
    Od 18. mjeseca djetetu možete ukloniti uporište za leđa, dijete će sjediti uspravno i postepeno početi vrtjeti pedale, roditelji će uz pomoć upravljačke drške kontrolirati smjer i brzinu vožnje. U tom periodu dijete će uživati u vožnji i poboljšati svoju stabilnost, motoričke sposobnosti i pridobiti hrabrost za svoju prvu samostalnu vožnju. 
  • Korak 3: Tricikl za trening
    Od 24. mjeseca tricikl će postati sredstvo za vježbu, uz čiju pomoć će djeca naučiti pravilno vrtjeti pedale. Roditelji mogu odstraniti sigurnosni prsten. 
  • Korak 4: Klasičan tricikl
    Od 30. mjeseca dijete je već spremno na samostalnu vožnju. Roditelji mogu ukloniti upravljačku dršku i djeca mogu u potpunosti uživati u samostalnoj vožnji.

Prednosti

  • veće snaga upravljanja
  • ekstremna udobnost
  • dijete odmara dok triciklom upravljaju roditelji
  • potpuna sigurnost
  • zaštita od sunca
  • udobnost u ranim fazama vožnje
  • izdržljivost i kvaliteta
  • udobnost za roditelje
  • maksimalna iskoristivost
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicabebe
DobOd 10 mjeseci
Dimenzije94*45*102 cm
Ukupna visina102 cm
Dimenzije pakiranja59*22*43 cm
Ukupna dužina94 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina6 kg
Nosivost17 kg
Kotačirubber
Set proizvodaNe
gift SS2024STBPx Batoh
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.