Tricikl Vanilla DLX smaTrike TouchSteering upravljanje sa suncobranom i torbom, crno-bijeli od 10 mjes

Opis proizvoda

Dječji tricikl Vanilla DLX, vrhunskog proizvođača smarTrike, originalan je tricikl koji raste zajedno s vašim djetetom i prilagođava se njegovim potrebama od njegovog 10. mjeseca do 3. godine starosti. Elegantan crno bijeli dizajn razveseliti će dječake i djevojčice. Inovativna tehnologija Touch Steering roditeljima omogućava potpunu kontrolu nad triciklom, za koju je dovoljan samo nježan dodir, i omogućava ekstremno lako upravljanje čak i u oštrim zavojima. Okvir tricikla je metalni, u kombinaciji s izdržljivom plastikom, koja se može pohvaliti visokom stabilnošću. Ugrađen 5-dijelni sigurnosni pojas u obliku slova Y i zaštitni obruč za ruke djeci donose osjećaj sigurnosti za vrijeme vožnje. Visoka ergonomski oblikovana sjedalica djeci omogućava visoku udobnost čak i tijekom dužih vožnji. 

Tricikl za djecu ima i suncobran, koji djecu štiti od štetnih sunčevih zraka. Jednostavnim pokretom možete ga namjestiti s obzirom na kut sunčevih zraka. Roditelji će cijeniti praktičnu torbicu, u koju mogu pospremiti razne sitnice. U kutiji s poklopcem na stražnjem dijelu tricikla djeca će moći sa sobom prevoziti i svoje omiljene igračke. Prednost dječjeg tricikla smarTrike Vanilla DLX su kvalitetni gumirani kotači, koji jamče tihu i udobnu vožnju, čak i po površinama s manjim nepravilnostima. Praktični dodatak je i blatobran na prednjem kotaču tricikla, koji štiti djetetovu odjeću od nečistoća s ceste. Jednako tako, na njemu se nalazi i zaštita, koja roditeljima pojednostavljuje upravljanje triciklom. 

Dječji tricikl djeci nudi kvalitetna sklopiva uporišta za noge, na koja mogu odložiti svoje noge za vrijeme vožnje i odmoriti. Naslon i uporište za glavicu djeci omogućavaju izvrsnu potporu, a po potrebi ih možete ukloniti. Pedale tricikla za djecu su protuklizne, a tricikl nudi i mogućnost slobodnog hoda. Dijete će za vrijeme vožnje, kojom upravljaju roditelji, svoje ruke držati na obruču, što jamči još veću udobnost. Prednji, veći kotač s ugrađenim ublaživačem vibracija prebroditi će bilo kakve nepravilnosti terena. SmarTrike vodi po prodaji, proizvodnji i inovacijama dječjih tricikala na svjetskoj razini. S milijunima prodanih tricikala svake godine, kvaliteta je zajamčena. 

Tricikl smarTrike raste zajedno s vašom djecom u 4 koraka:

Korak 1: Tricikl voze roditelji.
Pri 10. mjeseci dijete može udobno sjediti na sjedalici, za to vrijeme njegove nožice udobno odmaraju na uporištima. Ergonomska sjedalica jamči ugodan osjećaj i uporište za leđa. 
Korak 2: Vožnju tricikla nadziru roditelji.
Pri 18. mjeseci djetetu možete ukloniti uporište za leđa i postepeno će započeti okretati pedale uz pomoć roditelja, koji će s upravljačkom drškom određivati smjer i brzinu vožnje. U ovom razdoblju, dijete će uživati u vožnji i poboljšati svoju stabilnost i motoričke sposobnosti te pridobiti hrabrost za svoju prvu samostalnu vožnju. 
Korak 3: Tricikl za trening.
U razdoblju od 24. mjeseca tricikl će postati sredstvo za vježbu, dok će djeca učiti pravilno okretati pedale. 
Korak 4: Klasičan tricikl
U dobi od 30. mjeseca dijete je već spremno na samostalnu vožnju. Roditelji mogu ukloniti upravljačku dršku i kolica će postati izvrstan dječji tricikl. 

Karakteristike 

 • upravljiv samo nježnim dodirom 
 • visoka ergonomski oblikovana sjedalica 
 • gumirani kotači otporni na vibracije 
 • 5-dijelni sigurnosni pojas 
 • uklonjivi zaštitni obruč za ruke 
 • podesivi suncobran 
 • sklopiva uporišta za noge 
 • protuklizne pedale 
 • metalna konstrukcija 
 • kvalitetna torbica za manje predmete 
 • pojedinačni dijelovi tricikla su uklonjivi 
 • preporuča se za djecu od 10. do 36. mjeseca 
 • patentirani proizvod 
 • ispunjava visoke sigurnosne standarde 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 10 mjeseci
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojabiela,čierna
Set proizvodaNe
gift SS2024STBPx Batoh
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.