Tricikl Spidey Be Fun Tricycle Smoby s upravljačkom drškom i slobodnim hodom od 15 mjes

Opis proizvoda

Dječji tricikl Be Fun, francuskih dizajnera Smoby, predstavlja izuzetan poklon za svu djecu od 15. mjeseca starosti. Prekrasna crno plava boja s naljepnicama animiranog Spidermana očarati će prvenstveno dječake. Moderan tricikl s metalnim okvirom djeci omogućava sigurnu i ugodnu vožnju. Zahvaljujući čvrstoj i izdržljivoj konstrukciji, vašim će mališanima trajati dugi niz godina. Kvalitetni široki kotači jamče sigurnu vožnju po svakoj površini. Tricikl raste zajedno s djecom i prilagođava se njihovim potrebama. 

Tijekom vožnje, volan tricikla mogu okretati za najviše 30°. Ergonomska sjedalica djeci nudi udobnost čak i tijekom duže vožnje. Za djetetovu sigurnost pobrinuti će se 3-djelni sigurnosni pojas. Na stražnjem dijelu tricikla nalazi se pomična kutija, u koju djeca mogu spremiti svoje omiljene igračke. Tricikl nudi mogućnost slobodnog hoda na prednjem kotaču, što će cijeniti svi roditelji koji žele upravljati brzinom vožnje. Teleskopsku upravljačku dršku možete podesiti na 3 različite visine, najviša visina je 95 cm. Za djecu od 2. godine starosti možete ukloniti ručku, tako da će okretanjem pedala moći sami voziti tricikl. 

Vožnja na dječjem triciklu nije samo zabavna i vesela, ali i pomaže djeci pri jačanju mišića ruku i nogu. Mali vozači imati će brže reflekse, naučiti će procjenjivati udaljenost i prilagoditi svoju brzinu, s obzirom na okolinske uvjete. Nježan izgled i dizajn tricikla u djeci budi maštu i kreativnost. Dimenzije tricikla iznose 68*52*52 cm, a njegova nosivost je 30 kg. Pedale tricikla su protuklizne. 

Smoby već godinama djeci donosi prvoklasne igračke pravog francuskog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Proizvodi Smoby pomažu pri svestranom razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost te će osvojiti i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te moderan izgled. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 15 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije52*52*68 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Nosivost30 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
gift SS2024MON26012 Rozprávková lopta,MON26047-6741 Rozprávková lopta,MON26014 Rozprávková lopta,MON26041-6640 Rozprávková lopta,MON26046-6747 Rozprávková lopta
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.