Tricikl i guralica Retro Rookie Trike Smoby ultralagani s pedalama i tihim gumiranim kotačima od 24 mjes

Opis proizvoda

Tricikl i guralica Retro Rookie Trike, francuskog proizvođača Smoby, je ultra lagani tricikl, primjeren za dječake i djevojčice od 24. mjeseca nadalje. Najmlađa djeca mogu ga koristiti kao guralicu, nakon što malo porastu mogu se na njemu voziti kao na uobičajenom triciklu. Opremljen je s vrhunskim metalnim okvirom, koji se može pohvaliti visokom kvalitetom i izdržljivošću, ergonomski oblikovana sjedalica djeci nudi udobnost za vrijeme duže vožnje. Prvoklasni EVA kotači proizvedeni su od posebnog materijala, koji sjedinjuje prednost tihih gumiranih kotača i izdržljive plastike. Djeca će tako moći uživati u glatkoj i tihoj vožnju, u unutarnjim i vanjskim prostorima. 

Tricikl na stražnjem dijelu ima praktičnu kutiju za igračke, ispod sjedalice nalazi se praktična drška, zahvaljujući kojoj se jednostavno prenosi. Protuklizni volan opremljen je sigurnosnim sistemom, koji djetetu za vrijeme vožnje omogućava okretanje samo do određenog kuta, tako da će se za vrijeme vožnje osjećati udobno i sigurno. Jednako tako može se podesiti po visini za djecu od 2. do 4. godine starosti. 

Tricikl djeci pomaže pri pravilnom držanju ravnoteže, poboljšanju refleksa, percepciji prostora i određivanju udaljenosti. Vožnja na triciklu s pedalama potiče i razvoj djetetove stabilnost i mišića. Tricikl Smoby pomaže pri svestranom razvoju djece, koja pridobivaju samopouzdanje i istovremeno se zabavljaju. Dimenzije tricikla iznose 58*41*51 cm. Na triciklu se može voziti dijete s najvećom težinom do 50 kg. Težina ovog ultra laganog tricikla iznosi samo 3 kg.

Smoby već dugi niz godina djeci donosi vrhunske igračke originalnog dizajna. Materijal Smoby igračaka čvrst je i izdržljiv, a istovremeno nježan za dječje ručice. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca ostala sigurna od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Smoby proizvodi pomažu pri svestrano razvoju vaše djece, oblikuju njihovu osobnost, a osvojiti će i najmlađu djecu. Igračke ispunjavaju i najstrože sigurnosne kriterije i jamče francusku kvalitetu te originalnost.  

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 24 mjeseca
PodrijetloFrancuska
Dimenzije58*41*51 cm
Ukupna visina51 cm
Težina3 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
gift SS2024BIG55974 Autíčko,BIG55975 Autíčko
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.