Tricikl Breeze Plus Red Classic smarTrike TouchSteering upravljanje s držačem za bočicu i gumiranim kotačima s ublaživačem vibracija od 10 mjes

Opis proizvoda

Dječji tricikl Breeze Plus Red Classic, vrhunskog proizvođača smarTrike, originalan je tricikl koji raste zajedno s vašim djetetom i prilagođava se njegovim potrebama od njegovog 10. mjeseca do 3. godine starosti. Proizveden je u prekrasnoj crvenoj boji, a očaravajući dizajn će razveseliti prvenstveno djevojčice. Inovativna tehnologija Touch Steering roditeljima omogućava potpunu kontrolu nad triciklom, za koju je dovoljan samo nježan dodir, i omogućava ekstremno lako upravljanje čak i u oštrim zavojima. Okvir tricikla je metalni, u kombinaciji s izdržljivom plastikom, koja se može pohvaliti visokom stabilnošću. Ugrađen 3-dijelni sigurnosni pojas u obliku slova Y i zaštitni obruč za ruke djeci donose osjećaj sigurnosti za vrijeme vožnje. Ergonomski oblikovana sjedalica djeci omogućava visoku udobnost čak i tijekom dužih vožnji. 

Tricikel za otroke ima tudi priročni senčnik, ki otroka varuje pred nevarnimi sončnimi žarki. Posoda s pokrovom na zadnjem delu tricikla omogoča otrokom, da s seboj vzamejo svoje najljubše igrače. Na krmilu se nahaja tudi držalo za steklenico, ki jo lahko otroci zlahka dosežejo. Kakovostna gumirana kolesa zagotavljajo tiho in udobno vožnjo tudi po površini z manjšimi nepravilnostmi. Sprednje večje kolo z vgrajenim blažilcem tresljajev bo premagalo kakršno koli nepravilnost terena. Praktičen dodatek je tudi blatnik na sprednjem kolesu tricikla, ki ščiti oblačila otroka pred umazanijo s ceste, prav tako pa je na njem varovalo, za starševo enostavnejše vodenje tricikla.

Dječji tricikl djeci nudi kvalitetna sklopiva uporišta za noge, na koja mogu odložiti svoje noge za vrijeme vožnje i odmoriti. Naslon i uporište za glavicu djeci omogućavaju izvrsnu potporu, a po potrebi ih možete ukloniti. Pedale tricikla za djecu su protuklizne, a tricikl nudi i mogućnost slobodnog hoda. Dijete će za vrijeme vožnje, kojom upravljaju roditelji, svoje ruke držati na obruču, što jamči još veću sigurnost. SmarTrike vodi po prodaji, proizvodnji i inovacijama dječjih tricikala na svjetskoj razini. S milijunima prodanih tricikala svake godine, kvaliteta je zajamčena. 

Tricikl smarTrike raste zajedno s vašom djecom u 4 koraka:

Korak 1: Tricikl voze roditelji.
Pri 10. mjeseci dijete može udobno sjediti na sjedalici, za to vrijeme njegove nožice udobno odmaraju na uporištima. Ergonomska sjedalica jamči ugodan osjećaj i uporište za leđa. 
Korak 2: Vožnju tricikla nadziru roditelji.
Pri 18. mjeseci djetetu možete ukloniti uporište za leđa i postepeno će započeti okretati pedale uz pomoć roditelja, koji će s upravljačkom drškom određivati smjer i brzinu vožnje. U ovom razdoblju, dijete će uživati u vožnji i poboljšati svoju stabilnost i motoričke sposobnosti te pridobiti hrabrost za svoju prvu samostalnu vožnju. 
Korak 3: Tricikl za trening.
U razdoblju od 24. mjeseca tricikl će postati sredstvo za vježbu, dok će djeca učiti pravilno okretati pedale. 
Korak 4: Klasičan tricikl
U dobi od 30. mjeseca dijete je već spremno na samostalnu vožnju. Roditelji mogu ukloniti upravljačku dršku i kolica će postati izvrstan dječji tricikl. 

Karakteristike 

  • upravljiv samo nježnim dodirom 
  • visoka ergonomski oblikovana sjedalica 
  • gumirani kotači otporni na vibracije 
  • 3-dijelni sigurnosni pojas 
  • uklonjivi zaštitni obruč za ruke 
  • podesivi suncobran 
  • sklopiva uporišta za noge 
  • protuklizne pedale 
  • metalna konstrukcija 
  • pojedinačni dijelovi tricikla su uklonjivi 
  • preporuča se za djecu od 10. do 36. mjeseca 
  • patentirani proizvod 
  • ispunjava visoke sigurnosne standarde 
Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 10 mjeseci
Dimenzije97*45*104 cm
Dimenzije pakiranja59*22*43 cm
Pakiranje u kartonu A/NDa
Težina6,3 kg
Bojacrvena
Set proizvodaNe
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.