Tricikl Be Fun Comfort Tricycle Blue Smoby s dvostrukom upravljačkom drškom i torbom od 10 mjes

Opis proizvoda

Tricikl Be Fun Comfort Tricycle originalne plave boje, francuskih dizajnera Smoby, predstavlja prekrasan poklon za svu djecu od 10. mjeseca starosti nadalje. Tricikl raspolaže izdržljivim metalnim okvirom, zahvaljujući čemu će vašoj djeci trajati dugi niz godina. Za sigurnost malih vozača pobrinuti će se uklonjiv sigurnosni obruč, koji služi kao naslon za ruke i 3-dijelni sigurnosni pojas. Tricikl raste zajedno s djecom i prilagođava se njegovim potrebama. 

Za vrijeme vožnje volan tricikla možete okretati za najviše 30°. Ergonomsku sjedalicu možete podesiti na dva različita položaja, djeci omogućava dovoljno udobnosti, zato se neće umoriti niti nakon duže vožnje. Na stražnjem dijelu tricikla nalazi se pomična kutija, u koju djevojčice mogu spremiti svoju omiljenu igračku. Tricikl nudi mogućnost slobodnog hoda na prednjem kotaču i jednako tako blokiranje pedala, što će cijeniti svi roditelji koji žele kontrolirati brzinu i smjer vožnje. Dvostruku upravljačku dršku možete podesiti na 3 visine, najviša visina je 101 cm. Sastoji se i od praktične torbe za roditelje, u koju možete odložiti različite dodatke i pomagala. 

U slučaju da se djeca umore, svoje nožice mogu odložiti na sklopiva uporišta za noge. Tricikl raste zajedno s djetetom, zato kasnije, kada dijete malo naraste, možete ukloniti sigurnosni obruč i upravljačku dršku. Tako će djeca moći samostalno voziti tricikl. Vožnja na dječjem tricikli djeci nudi mnoštvo veselja i zabave te također pomaže pri jačanju mišića ruku i nogu. Mali vozači imati će brže reflekse, naučiti će procjenjivati udaljenost i prilagoditi svoju brzinu s obzirom na uvjete u okruženju. Nježan izgled i dizajn tricikla kod djece potiče maštu i kreativnost. Dimenzije tricikla iznose 68*52*101 cm, njegova nosivost je do 30 kg. Pedale tricikla su protuklizne. 

Priznata francuska marka Smoby djeci već desetljećima donosi moderne igračke. plastika na Smoby igračkama čvrsta je i izdržljiva, a istovremeno nježna i glatka za dječje ručice i baršunasta na dodir. Sve Smoby dječje igračke imaju zaobljene rubove, kako bi vaša djeca bila sigurna i zaštićena od ozljeda za vrijeme zabavnih igara. Igračke Smoby predstavljaju najbolji izbor za svako dijete. 

Doprava 79

Tehničke specifikacije

Dječak/Djevojčicaboy and girl
DobOd 10 mjeseci
PodrijetloFrancuska
Dimenzije68*52*101 cm
Dimenzije pakiranja47*24*60 cm
Prilagodljiva visinaDa
Pakiranje u kartonu A/NDa
Bojamodra
Set proizvodaNe
gift SS2024MON26012 Rozprávková lopta,MON26047-6741 Rozprávková lopta,MON26014 Rozprávková lopta,MON26041-6640 Rozprávková lopta,MON26046-6747 Rozprávková lopta
loader  Učitavam setove…

Recenzije

loader  Učitavam recenzije...
 Niste pronašli sve informacije o proizvodu? Kontaktirajte nas.